En Sıcak Konular

KORKMAZ'IN BEŞİKTAŞI İMHA PLANI

20 Mayıs 2009 12:23 tsi
KORKMAZ'IN BEŞİKTAŞI İMHA PLANI Sezon sonunda görevine son verilecek olan Cimbom’un teknik patronu Bülent Korkmaz, Beşiktaş önünde zaferle ayrılmak için kolları sıvadı.

Korkmaz'ın Beşiktaş'ı imha planı

Sezon sonunda görevine son verilecek olan Cimbom’un teknik patronu Bülent Korkmaz, Beşiktaş önünde zaferle ayrılmak için kolları sıvadı.

Teknik patron, Cevat Güler ile Florya’da Beşiktaş-F.Bahçe maçının kasetlerini defalarca izledi. Pazar günkü derbiye çift forvet çıkmaya karar verdi.

Korkmaz, sahaya Nonda-Baros ikilisiyle çıkıp, Kewell’ı 11’de oynatacak. Savaşan orta saha ve dörtlü defans oluşturup, Lincoln’ü kulübeye çekecek.

Bülent Korkmaz, G.Saray’a alkışlarla veda etmek istiyor. Sezon sonunda görevine son verilecek olan Cimbom’un teknik patronu şampiyonluğa koşan Beşiktaş karşısında zaferle ayrılmak için kolları sıvadı.

Antrenör Cevat Güler ile birlikte takımı izinli olmasına rağmen mesai yapan teknik patron İnönü şifresini de belirlemiş oldu. İlham kaynağı oldu Korkmaz’a, Fenerbahçe’nin deplasmanda galibiyet getiren futbolu ilham oldu.

Teknik heyetin, 24 Mayıs Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçına, sarı lacivertlilerin siyah beyazlı takıma karşı uyguladığı taktiğe benzer şekilde çıkmayı planladığı ortaya çıktı. Bülent Korkmaz ve Cevat Güler’in dün Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin maç kasetlerini istetip, defalarca izledikleri dile getirildi.

Galatasaray’ın genç çalıştırıcısı, forvette Semih-Güiza ile sahaya çıkan ve sahadan 2-1’lik zaferle ayrılan F.Bahçe gibi sahaya çift forvet çıkmayı planlıyor. Sarı kırmızılı teknik adamın haftalardır şans tanımadığı Shabani Nonda’yı Beşiktaş derbisinde Baros ile yan yana oynatıp savaşan bir orta saha ve dörtlü defans ile Beşiktaş’a fazla pozisyon olmasına engel olmak istediği kaydedildi.

Servet yetişmiyor

Bülent Korkmaz’ın mücadeleye dayalı bir orta saha kurma adına son haftalarda yine istenilen performansı gösteremeyen Cassio Lincoln’ü kulübeye çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

Son haftalarda kulübeye gönderilen Kewell’ın da ilk 11’de olacağı, Korkmaz’ın ani kontrataklarla da rakibini baskı altına almak istediği dile getirildi.

Bu arada 3 aydır sahalardan uzak kalan ve Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi için büyük uğraş verilen milli oyuncu Servet Çetin’in İnönü Stadı’ndaki derbide forma giyemeyeceği bildirildi. G.Birliği maçında sakatlanan Emre Göngör’ün ise oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1096987&Date=

 



Bu haber 517 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,904 µs