En Sıcak Konular

HAYDAR BAŞ:''KARUNLARA KARŞI MÜCADELE ETTİK''

15 Nisan 2009 20:33 tsi
HAYDAR BAŞ:''KARUNLARA KARŞI MÜCADELE ETTİK'' “BTP plan, proje ve tez zengini bir partidir” diyen Prof. Dr. Haydar Baş, parayla oy avcılığı yapılmasını “bunun adı fikir mücadelesi değil, karunlar arası mücadeledir” şeklinde değerlendirdi.

“BTP plan, proje ve tez zengini bir partidir” diyen Prof. Dr. Haydar Baş, parayla oy avcılığı yapılmasını “bunun adı fikir mücadelesi değil, karunlar arası mücadeledir” şeklinde değerlendirdi. 

Yeni Mesaj Gazetesi'nin verdiği habere göre,Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Başkanlık Divanı yerel seçimlerin ardından ilk kez geniş kapsamlı olarak Prof. Dr. Haydar Baş’ın katılımıyla Ankara’da toplandı. Ankara’daki parti genel merkezinde yapılan toplantıya, il müfettişleri, il başkanları ve yerel seçimlerdeki başkan adaylarıyla yeni belediye başkanları da katıldı. BTP’den belediye başkanı seçilen Konya’nın Yazla beldesi Belediye Başkanı Ömer Pınar, Manisa’nın Sancaklı Bozköy beldesi Belediye Başkanı Alim Halavut, Aydın’ın Yazıkent beldesi Belediye Başkanı Adem İlkutlu ve Bursa’nın Tahtaköprü beldesi Belediye Başkanı Eşref Yiğit’i partililere tanıtıp onları tebrik eden Haydar Baş seçimlerin adil şartlarda yapılmadığını ifade etti. BTP’yi halktan gizleme kampanyasının bu seçimde de en katı şekliyle devam ettiğini ifade eden BTP Genel Başkanı, “her şeye rağmen hem oyumuzu hem de belediye sayımızı artırdık, çalışmalarımız bundan sonra da artarak sürecek” dedi.

Biz karunluğa soyunmadık

Tüm olumsuzluklara rağmen yerel seçimlerden güçlenerek çıktıklarını ifade eden BTP Genel Başkanı Haydar Baş, pilot bölge seçilen yerlerde büyük bir başarı sağlandığını söylerken, birçok ilde de yüksek bir oy oranına ulaştıklarını anlattı. Prof. Dr. Baş şunları söyledi: “Gözümüzün önünde 1000 TL’ye, 500 TL’ye, 250 TL’ye bir oy, en kötü ihtimalle 100 TL’ye bir tane oy alındı. Şimdi sevgili arkadaşlar bunun adı; ‘demokrasi, fikir mücadelesi ve partiler mücadelesi’ olmaz, karunlar arası mücadele olur. Biz Karunluğa soyunmadık. Biz, proje, plan, program ve tez zengini partiyiz. Söke söke alacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yahu siz Diyarbakır’da nasıl üçüncü parti oldunuz diyorlar? Gözünüzü açın biz birinci parti olacağız. Çünkü bu millet kavga istemiyor. Bu millet barış istiyor, dirlik ve birlik istiyor, muhabbet istiyor. Karnının doymasını, işini ve aşını istiyor. Başka bir şey istemiyor.”
Tunceli’de Bağımsız Türkiye Partisi olarak yüzde 3 oy aldıklarını ifade eden Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş, “Ben Ehli Beyt’in kurbanıyım” dedi. Prof. Dr. Haydar Baş şöyle konuştu: “Alevilerin yaşadığı beldede biz yüzde 3 oy aldık. Niye? Çünkü benim asıl adım Ali Haydar’dır. Benim ismim Ali kökünden geliyor. Ben Ehli Beyt’in kurbanıyım da ondan. Sünni’nin de Alevi’nin de buluşacağı dükkân bu dükkândır. Buna ‘Vahdet Dükkânı’ derler.

Büyüme süreci başladı

BTP’yi halktan gizleme kampanyasının bu seçimde en katı şekliyle devam ettiğini ifade eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, “her şeye rağmen oyumuzu ve belediye sayımızı artırdık” dedi. BTP Genel Başkanı şöyle konuştu: “Şimdi büyüme süreci başlamıştır. Tohum çatladı ve topraktan çıktı, yeşillik göründü. Gedik açtık mukaddes, artık ne yandan esersen es.”

Kaynak: Yeni Mesaj,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?sayfa=anasayfa&haberno=9003379&tarih=2009-04-15


 



Bu haber 484 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,448 µs