En Sıcak Konular

TARAF YAZARINA ALPEREN YUMRUĞU

12 Nisan 2009 10:16 tsi
TARAF YAZARINA ALPEREN YUMRUĞU Helikopter kazasının tartışıldığı programda Yazıcıoğlu'nu Maraş ve Sivas olaylarıyla ilişkilendiren Taraf yazarı Kütahyalı, Kanal 7 binasına gelen İstanbul Alperen Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yumruklu saldırısına uğradı.

Helikopter kazasının tartışıldığı programda Yazıcıoğlu'nu Maraş ve Sivas olaylarıyla ilişkilendiren Taraf yazarı Kütahyalı, Kanal 7 binasına gelen Alperen Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yumruklu saldırısına uğradı.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter kazasının konuşulduğu İskele Sancak programına konuk olan Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Yazıcıoğlu'nu Maraş ve Sivas olaylarıyla ilişkilendirince İstanbul Alperenler Ocağı Başkanı Mustafa Kayatuzu'nun yumruklu saldırısına uğradı. Baygınlık geçiren Kütahyalı hastaneye kaldırıldı. Yazıcıoğlu'nun avukatı Kemal Yavuz'un da katıldığı program zaman zaman elektriklense de sakin şekilde sona verdi. Fakat Kütahyalı'nın Yazıcıoğlu hakkındaki sözlerine sinirlenen Kayatuzu soluğu Eyüp'teki Kanal 7 binasında aldı.

BBP KÜTAHYALI'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Tuvalete gitmekte olan Kütahyalı, Kayatuzu'nun bir anda yüzüne inen yumruklarıyla yere düşerek bayıldı. Olayı duyan BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, Kütahyalı'yı arayarak özür diledi ve Kayatuzu'nu da görevden aldı. Yeni Şafak'a konuşan Kayatuzu da basın mensuplarından özür dilerken, “Reyting peşindeki basın mensuplarını da kınıyoruz. Daha yeni vefat etmiş bir insanın katil gibi Maraş ve Sivas olaylarıyla özdeşleştirilmesini kınıyoruz. Ağır tahrik altında gerçekleşmiş bir durum söz konusu” sözleriyle kendini savundu.

MERHABA DİYECEKTİM, YUMRUK ATTI

Kütahyalı ise olayı şu şekilde anlattı: “Alevilerin söylemini aktarmıştım. Yazıcıoğlu'nun avukatı ile tartışmamıza rağmen iyi ayrılmıştık. Hatta tokalaşıp vedalaştık. Program bitiminde Kayatuzu'nu gördüm. Kendisini de tanıyordum. Merhaba diyecektim bir anda aparkat şeklinde yumruk attı. Tabii bu arada bayılmışım. Kendisinden şikayetçi oldum.”

Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi,http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=12.04.2009&c=1&i=180297 

 


 



Bu haber 461 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,555 µs