En Sıcak Konular

KARAYALÇIN: ''ANKARA'DAKİ BARONLARI BİLİYORUM''

28 Şubat 2009 14:21 tsi
 KARAYALÇIN: ''ANKARA'DAKİ BARONLARI BİLİYORUM'' CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Medyadaki baronlarla tanışmadım ama Ankara'daki baronları biliyorum'' dedi.

ANKARA - CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Medyadaki baronlarla tanışmadım ama Ankara'daki baronları biliyorum'' dedi.
     Karayalçın, seçim merkezi olarak kullandığı eski CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanı seçilmesi halinde eğitim, sağlık, kültür ve spor alanlarında gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.
     Toplum sağlığı, koruyucu sağlık hizmetleri ile gıda güvenliğine önem vereceklerini belirten Karayalçın, yoksul mahallelerde yaşlılar ve çocuklar için düzenli sağlık taramaları yapacaklarını, yeni ilçelerde ''cankurtaran'' poliklinikleri oluşturacaklarını, sanayi bölgeleri ve taksi durakları için gezici sağlık ve temizlik ekipleri kuracaklarını ifade etti.
     Murat Karayalçın, Ankara'nın başkent ilan edildiği 13 Ekim günün, kentin her yanında düzenlenecek kültürel ve sanatsal etkinliklerle ''Ankara Bayramı''na dönüştürüleceğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     ''Her yıl sanatçıların ve sanatla ilgili kurumların katılımıyla Ankara Kültür Kurultayı toplanacak. Bu platformda Ankara'nın yıllık kültürel programı hazırlanacak. Ankara'da sinema ve diziler için bir plato yapılacak. Bu alan tüm sanat dalları için bir merkez haline getirilecek. Bu platoda dizi ve film çekilmesini belediye olarak özendireceğiz. Tiyatrolara destek vereceğiz. Gençlik Parkı, sokak ressamlarının resim yaptığı, açık hava konserlerinin düzenlendiği, Ankaralıların eğlendiği bir alan olacak. Hipodrum'da yerli ve yabancı sanatçılar tarafından konserler verilecek.
     Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Karayalçın, bir gazetecinin, ''Melih Gökçek'in bahsettiği medyadaki baronlarla tanıştınız mı?'' şeklindeki sorusu üzerine, Gökçek'in sözünü ettiği ''medya baronları''yla tanışmadığını ancak Ankara'daki baronları bildiğini söyledi.
     ''Ankara'daki baronlarının sonuncusunun mezarlıklar baronu'' olduğunu öne süren Gökçek, ''Doğal gaz, asfalt, portakal suyu baronları var. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve kuruluşlarında çok sayıda baron var'' diye konuştu.
     Karayalçın, bir başka gazetecinin, ''Gökçek hakkındaki iddialara rağmen yargı ve yürütme tarafından herhangi bir işlem yapılmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna da ''Yürütmeden beklentimiz yok. Yargıdan, YSK'dan müdahale etmesini bekliyoruz'' yanıtını verdi.

Bu haber 437 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,656 µs