En Sıcak Konular

YILDIRIM: ''HAYAL KIRIKLIĞI MAALESEF SÜRÜYOR''

28 Şubat 2009 14:23 tsi
YILDIRIM: ''HAYAL KIRIKLIĞI MAALESEF SÜRÜYOR'' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının bu sezon yaşattığı hayal kırıklığının sürdüğünü, oynanan futbolun da kendilerini gelecek için umutlandırmadığını söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının bu sezon yaşattığı hayal kırıklığının sürdüğünü, oynanan futbolun da kendilerini gelecek için umutlandırmadığını söyledi.
     Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Mart sayısında yer alan yazısında, futbol takımının aldığı kötü sonuçlara değinerek, şu ifadeleri kullandı:
     ''Tüm çalışmalarımıza ve harcadığımız mesaiye rağmen, futbol takımımızın bizlere bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı maalesef sürmekte, kupa ve lig şampiyonluğu şansımız devam etse de takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor. Tüm başarıların sorumluluğu bizler nasıl taşıyorsak başarısızlıkların sorumluluğunu da yine bizler taşıyoruz. Taraftarlarımızın gördüğü ve dile getirdiği olumsuzlukların tümünü görüyor ve bunları gidermek için kısa ve orta vadeli planlar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem aşılıp, sezon sonuna ulaşıldığında durum muhakemesi yapıp, bundan sonuçlar çıkaracağız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün menfaatleri için gereğini yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.''
     Taraftarlardan koşullar ne olursa olsun takımlarını ve sporcularını desteklemelerini isteyen Yıldırım, ''Gün destek olma günü. Nasıl iyi günde takımımızın yanında olup, onunla coşup onunla seviniyorsak, kötü gününde de takımımızın yanında olup 12. adam görevini sonuna kadar yerine getirelim'' dedi.
     Fenerbahçe Kulübü'nde Mayıs ayında yapılacak seçimli kongresine de değinen Aziz Yıldırım, başkan adaylarını, kadroları ve projeleriyle birlikte kamuoyunun önüne çıkmaya, kulübü bugünden ileriye götürecek fikirlerini kamuoyuyla paylaşmaya davet ettiğini, kulüp üyesi tüm Fenerbahçelilerin bu hizmet yarışında olması gerektiğini, bunun Fenerbahçe Kulübü'nün sağlıklı bir şekilde gelişmesi için şart olduğunu tekrarladığını belirtti.
     Başkan Aziz Yıldırım, iftiraya uğrayan, karalanan, üzerine çamur atılan kişilerin Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     ''Bunlara atılan iftira, kara ve çamur aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'ne de atılmaktadır. Dostlarımızı üzen bu durum ancak ve ancak düşmanlarımızı sevindirmektedir. Sorumlularını asla unutmayacağımız ve tarihimize not ettiğimiz Denizli'de elimizden alınmış şampiyonluğun kaybedilmesine sebep olan sözde Fenerbahçelilerin de bu oluşumda yer alması bizleri şaşırtmamıştır. Bunlar bilmelidir ki, bizler olsak da olmasak da Fenerbahçe camiası sizi asla unutmayacak ve affetmeyecektir.''

EMRE: ''KİMSE ENDİŞELENMESİN, BAŞARILI OLACAĞIZ''

      Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin sezon sonundaki durumu için kimsenin endişelenmemesi gerektiğini, çünkü başarılı olacaklarını söyledi.
     Emre, Fenerbahçe Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında şu ifadeleri kullandı:
     ''Hepimiz profesyonel olarak bu işi yapıyoruz ama Fenerbahçe için mücadele ediyor ve camiamızın büyüklüğünün bilinciyle formamızın hakkını vermek istiyoruz. Bazen yeteri kadar mücadele etmediğimiz yönünde eleştirilere maruz kalıyoruz. Bu hiç de adil değil. Biz sonuç ne olursa olsun mücadele edip bu formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Kimse Fenerbahçe'nin sezon sonundaki durumu için endişelenmesin, çünkü başarılı olacağız.''
     Her takımın sezon içinde inişli çıkışlı dönemler yaşayabileceğini kaydeden Emre, ''Fenerbahçe 100 yılını devirmiş bir kulüp. Zaman zaman başarılı zaman zaman da çalkantılı dönemleri yaşamış, ancak bunların hepsinden kolaylıkla sıyrılıp Avrupa'nın ve Türkiye'nin gündeminde kalmayı sürdürmüştür. Bizler Fenerbahçe'nin futbolcuları olarak onu başarıya taşımakla yükümlüyüz. Sezon sonunda bu hedefimize ulaşacağız'' diyerek görüşlerini aktardı.

GUIZA: ''RAKİPLERİMİZİ SAHALARINDA YENECEĞİZ''

      Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ''Fenerbahçeli Güiza'' olarak anılmak istediğini söyledi.
     Güiza, Fenerbahçe Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'ye yararlı olacağı inancıyla geldiğini, bu nedenle de transfer edildiğini ifade etti. İspanyol futbolcu şunları kaydetti:
     ''7 yaşımdan beri futbolun içindeyim ve tecrübeli olduğumu biliyorum. Her futbolcunun kariyerinde inişler yaşanır. Bu sakatlıkla da gelebilir, benim gibi gol isabetsizlikleriyle de olabilir. Bu durum taraftarı etkilediği kadar beni de üzüyor. Benim itibarım bu duruma yenik düşmeyecek kimse meraklanmasın. Ne sakatlıklardan ne şanssızlıklardan korkarım. Futbolun olması gereken şekilde hayatımda olacağını biliyorum.''
     Fenerbahçe'de görev almaktan mutlu olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini belirten Güiza, ''İnanın ki, Fenerbahçeli Güiza olarak anılmak istiyorum. Mücadeleden korkmuyorum. Arka arkaya bir takım şanssızlıklar yaşadık, beklemediğimiz takımlar sürpriz çıkışlar yaptılar, ancak her şey düzelecek. Önümüzdeki tüm maçlarda galip gelmeye çalışacağız. Derbilerde rakiplerimizi sahalarında yeneceğiz. Takımdaki öz güven artacak ve saha içinde çok daha rahat olacağız. Fenerbahçe'ye hak ettiğini vereceğiz''dedi.



Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,479 µs