En Sıcak Konular

FENERBAHÇE VE AVEA'DAN DEV ORTAKLIK

23 Şubat 2009 13:24 tsi
FENERBAHÇE VE AVEA'DAN DEV ORTAKLIK Ana sponsoru GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe Kulübü, ''Fenercell''i taraftarlarının kullanımına sundu.

İSTANBUL - Ana sponsoru GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe Kulübü, ''Fenercell''i taraftarlarının kullanımına sundu.
     Fenercell, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonda basına tanıtıldı.
     Organizasyonunda Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı, Fenerbahçe İletişim Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ve Avea Üst Yöneticisi Cüneyt Türktan tarafından işbirliği anlaşması da imzalandı. Toplantıda Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman, Fenerbahçe İletişim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Hakan Demir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de bulundu.
     Kendini finanse edecek bir model üzerine kurulduğu ifade edilen projede Fenerbahçe'nin hedefi 1 milyon abone ve yıllık 20 milyon TL brüt gelire ulaşmak.
     Fenercell tarifesi avantajlarından faydalanmak isteyen Fenerbahçe taraftarları, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecek. Taraftarlar, Fenercell markalı yeni bir SIM kart ile hangi mobil operatörden olursa olsun mevcut numaralarını, ön kodu dahil Avea'ya taşıyarak Fenercell'li olabilecek.
     Fenercell aboneleri, telefon görüşmesi, SMS, MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi, standart GSM hizmetlerinin tamamından faydalanabilecek. Fenercell, tüm Avea, Türk Telekom ve Fenerium bayilerinde satışa sunuldu.
     Fenercell'i tercih eden abonelerin SIM kartlarında özel Fenercell logosu yer alacak ve telefonların ekranlarında Fenercell yazacak.
     Avantajlı tarifeleri, paketleri ve kampanyalarla taraftarın karşısına çıkmaya hazırlanan Fenercell'in en önemli özelliklerinden birinin de Fenerbahçe'ye özel hizmetleri sunması olacağı ifade edildi.
     Fenercell, Fenerbahçe'yi ilgilendiren video görüntülerinden, maçlardan, özel enstantanelere kadar, pek çok özel görüntüyü abonelerin cep telefonlarının ekranlarına taşıyacak. Fenercell'li olmak isteyen taraftarlar abone olmak için faturalı ya da faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecek.
     Bu arada tanıtım toplantısının sonunda, üzerlerinde sırtında Fenercell yazan formalarla sahneye çıkan futbolcular, sahnede medya mensuplarına görüntü verdikten sonra kendilerinin de rol aldığı reklam filmini, büyük bir neşeyle izledi.

Bu haber 422 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,735 µs