En Sıcak Konular

SKİBBE'NİN GÖREVİNE SON VERİLİP,YERİNE KORKMAZ GETİRİLDİ

23 Şubat 2009 16:44 tsi
SKİBBE'NİN GÖREVİNE SON VERİLİP,YERİNE KORKMAZ GETİRİLDİ Galatasaray Kulübü, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe'nin görevine son verdi ve yerine, eski futbolcusu ve takım kaptanı Bülent Korkmaz'ı getirdi.

İSTANBUL  - Galatasaray Kulübü, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe'nin görevine son verdi. 
     Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Michael Skibbe'nin bugün itibarıyla görevine son verildiği duyuruldu. 
     Yapılan kısa açıklamada, ''Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe'ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz'' denildi. 

SKİBBE'NİN YERİNE KORKMAZ 

     Galatasaray Kulübü, görevine son verdiği teknik direktör Michael Skibbe'nin yerine, eski futbolcusu ve takım kaptanı Bülent Korkmaz'ı getirdi. 
     Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,  takımın teknik direktörlüğü görevi için Bülent Korkmaz ile 2009-2010 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağladığı duyuruldu. 
      Açıklamada, ''Teknik direktör Bülent Korkmaz'a yeni görevinde başarılar dileriz'' denildi. 
Yeni teknik direktörün adı, Skibbe'nin görevine son verilmesinden 4 saat sonra açıklanırken, Bülent Korkmaz, anlaşmanın hemen ardından takımına ilk çalışmasını yaptırdı.  

2009 YILI GALATASARAY'A YARAMADI

     Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda 2008 yılını iyi bir yerde kapatan Galatasaray'a, 2009 yılı uğurlu gelmedi.
     Sarı-kırmızılılar, Turkcell Süper Lig'de 2009 yılında oynanan 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilirken, 3 yenilgi ve 1 de beraberlik elde edebildi.
     Ligde 2009 yılında sadece Denizlispor'u deplasmanda 2-0 mağlup edebilen Galatasaray, Sivasspor'a 2-0, Antalyaspor'a 1-0 ve Kocaelispor'a 5-2 yenilmekten kurtulamadı. Galatasaray, bu dönemde tek beraberliğini Kayserispor'dan aldı.
     Galatasaray, ligde 2008 yılını 16. hafta sonunda lider Sivasspor'un 1 puan gerisinde kapatırken, 21. hafta sonu itibariyle bu fark 8'e çıktı.
     Ligde bu dönemde 11 puan kaybeden Galatasaray, 1 puan farkla yer aldığı 3. sıradan, 8 puan farkla 5'inciliğe geriledi.
     Sarı-kırmızılılar, 2009 yılında rakiplerine ligde sadece 5 gol atabilirken, kalesinde ise 9 gol yedi.
     Galatasaray, 2009 yılında Fortis Türkiye Kupası'ndan çeyrek finalde elendi.
     Galatasaray, UEFA Kupası'nda 3. turda yaptığı tek karşılaşmada ise Girondis De Bordeaux ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak rövanş için avantaj elde etti.
     2009 yılında Galatasaray'ın aldığı saha sonuçları, teknik direktör Michael Skibbe'nin de sonunu getirdi.

SKIBBE: MACERAMI DAHA İYİ BİR SONLA BİTİRMEYİ YEĞLERDİM

     Galatasaray'da görevine son verilen Alman teknik direktör Michael Skibbe, görevine son verilmesinin sebebinin ligin ikinci yarısında yaptıkları maçlardan aldıkları kötü sonuçlar olduğunu söyledi.
     Skibbe, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray Kulübü'nün teknik direktörlük görevini bundan sonra başka birinin sorumluluğuna verme kararı aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     ''Bunun sebebi ikinci devre çıktığımız maçlardan sportif açıdan istenilen başarıları alamadığımız içindir. Bu sezon çok zorlu bir lig yaşadık. Ağır darbeler de aldık sezon içinde. Sportif açıdan başarısızlık da var bunun içinde. Ama maalesef bir çok sakatlıklar da yaşadık bugüne kadar. Maddi olanaklarımız, kulübümüzün maddi olanakları, bu konuları telafi edecek boyutta olmadığı için, bu sorunları halledemedik. Son iki lig maçımızda, Antalyaspor ve Kocaelispor maçlarında oynadığımız futboldan dolayı hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi sonuçlar alabilmeliydik, almalıydık.''
    
     -''DAHA İYİ BİR SONLA BİTİRMEYİ YEĞLERDİM''-
    
     Galatasaray'ın kendisi için önemli bir nokta olduğunu ifade eden Skibbe, ''Ben büyük Galatasaray macerasına girdikten sonra daha iyi bir sonla bitirmeyi yeğlerdim. Kulübüme ve takımıma özellikle perşembe günü UEFA Kupası'nda Bordeaux ile yapacağı maçtan sportif açıdan daha iyi ve büyük başarılar elde etmesini diliyorum'' dedi.



Bu haber 412 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,007 µs