En Sıcak Konular

BURSASPOR'DA HEDEF LİDERİ PUANSIZ GÖNDERMEK

10 Şubat 2009 18:04 tsi
BURSASPOR'DA HEDEF LİDERİ PUANSIZ GÖNDERMEK Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, 15 Şubat Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Sivasspor'u, güzel ve etkili futbolla yenerek çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

BURSA - Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, 15 Şubat Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Sivasspor'u, güzel ve etkili futbolla yenerek çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.
     Yılmaz, geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetin kendileri için sürpriz olmadığını bildirdi.
     Devre arasında yapılan transferler ve altyapıdan takıma monte edilen oyuncularla kadroyu hem güçlendirdiklerini hem de derinleştirdiklerini anlatan Yılmaz, ''Teknik heyetimiz, her mevkiye en az bir kaç oyuncuyu her an takıma girebilecek şekilde, plan ve program dahilinde hazırlamaktadır. Bu durum, takım içindeki rekabeti ve kişisel performansların en üst düzeye çıkmasını sağladı'' dedi.
     Yılmaz, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlupken bile takımlarını hiç susmadan destekleyen taraftarların da futbolcular üzerinde olumlu etkisi olduğunun altını çizerek, ''Yüksek moral ve motivasyonla çıkacağımız Sivasspor maçından güzel ve etkili futbolla galip gelerek çıkışımı sürdüreceğiz'' diye konuştu.

BURSASPOR'DA SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

     Bursaspor, 15 Şubat Pazar günü sahasında yapacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularını saha ortasında toplayarak yaklaşık 10 dakikalık konuşma yaptı.
     Daha sonra 3'er ve 4'erli gruplar halinde serbest koşular yapan yeşil-beyazlılar, dar alanda pas çalışmasından sonra antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.
     Yeşil-beyazlıların 17 Yaş Altı Genç Milli Takım kampında hafif sakatlık geçiren oyuncusu Muhammet Demir, antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.
     Genç oyuncunun tedavisinin 3 gün süreceği ve bu sürede takımdan ayrı çalışacağı bildirildi.
     Bu arada, çalışma öncesi tesislere gelen Osmangazi Yerel Gündem 21 Görme Engelliler Kulübü yöneticileri ve sporcuları ile Bursa Genç İş Adamları Derneği (BUGİAD) yöneticileri, yeşil-beyazlı oyunculara baklava ikram edip, Sivasspor maçında başarılar diledi.



Bu haber 400 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,673 µs