En Sıcak Konular

DEDEHAYIR GÖREVİ BIRAKIYOR

10 Şubat 2009 13:22 tsi
DEDEHAYIR GÖREVİ BIRAKIYOR Galatasaray Basketbol Şubesi'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, sezon sonu itibariyle görevini devretmeyi planladığını açıkladı.

İSTANBUL - Galatasaray Basketbol Şubesi'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, sezon sonu itibariyle görevini devretmeyi planladığını açıkladı.
     Sarı-kırmızılı camiaya ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a verdiği sözü yerine getireceğini söyleyen Dedehayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç huzuru ile sezonun sonunda basketbol şubesindeki görevini, profesyonellere devretmeyi planladığını kaydetti.
     Basketbol şubesinin yöneticiliğine başladığı dönemdeki sıkıntılara dikkat çeken ve bugün gelinen noktayı vurgulayan Ahmet Dedehayır, ''Beni yakından tanıyanlar son derece hırslı ve mücadeleci bir kişiliğim olduğunu çok iyi bilirler. Kendimi başarılı sayabilmem için başında bulunduğum basketbol takımlarının Türkiye veya Avrupa Şampiyonu olması şarttır. Ancak şunu itiraf etmem gerekir ki senelerdir unutulmuş olan ve kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı adeta üvey evlat durumunda olan Galatasaray Basketbolunu tekrar canlandırmak ve ateşlemeyi başarmak kimsenin kolayca yapabileceği bir iş değildir'' diye konuştu.
     Sezon sonu görevini devretme isteğini başkan Adnan Polat'la paylaşacağını ve kendisine izin verilirse ayrılacağını anlatan Dedehayır, şunları söyledi:
     ''Şube yöneticiliğine çok yoğun zaman harcamak gerekiyor. Benim de çok yoğun bir iş hayatım var. Sezon sonu görevi profesyonellere devretmek için başkanımızla görüşeceğim. Bu yönetim şeklinin daha pratik ve faydalı olacağını düşünüyorum. Başkanımız nasıl bir karar verirse, o şekilde devam ederim. Zaten yönetimimizin görev süresi 2010 yılı mart ayında bitecek ve bir sonraki dönemde yönetimde görev almaya hiçbir şekilde niyetim yok. Bu durum iş ve özel hayatım için çok büyük bir zaman kaybı. Ama ben atanmış değil, seçilmiş bir insanım. Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi olayım, ya da olmayayım ne görev verilirse hayatımın sonuna kadar yaparım.''
     Ahmet Dedehayır, kendisine yönelik yapılan eleştirilerde kişilik haklarına saldırıldığını kaydederek, bu durumdan duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.

Bu haber 341 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,485 µs