En Sıcak Konular

TERİM: OYUNCULARIMIZ MİLLİ TAKIM ŞAPKALARINI GİYİYORLAR

9 Şubat 2009 19:27 tsi
TERİM: OYUNCULARIMIZ MİLLİ TAKIM ŞAPKALARINI GİYİYORLAR Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Oyuncularımız bizim kampımızdan içeri girdiği andan itibaren kulüp şapkalarını bir kenara bırakıp, Milli Takım şapkalarını giyiyorlar'' dedi.

İZMİR - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Oyuncularımız bizim kampımızdan içeri girdiği andan itibaren kulüp şapkalarını bir kenara bırakıp, Milli Takım şapkalarını giyiyorlar'' dedi.
     Terim, Milli Takım'ın İzmir Alsancak Stadı'ndaki antrenmanından önce yaptığı açıklamada, Çarşamba günü karşılaşacakları Fildişi Sahili takımının, Avrupa Liglerindeki üst düzey ekiplerde mücadele eden oyunculardan kurulu olduğunu, rakiplerinin de Dünya Kupası'na katılmak için mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.
     Fildişi Sahili takımının çok güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Terim, şöyle devam etti:
     ''Hazırlık maçlarımızı Anadolu'ya yaymak istiyoruz. İzmir'de, özellikle antrenman yaptığımız Alsancak ve maçı oynayacağımız Atatürk statları bizim çok alışkın olduğumuz ve nostaljik duygular yaşadığımız yerler. İzmir ve çevresiyle buluşmak hoş olacak bu anlamda. Bugün itibariyle, biraz önce uçaktan inen arkadaşlarımızla aşağı yukarı tamamlandık. Bir tek Mehmet Yıldız maalesef ağır gripten dolayı yatıyor. O yüzden antrenmana çıkaramadık. Onun dışında ufak tefek durumlar var ama yarın netlik kazanacak. İspanya öncesinde son buluşmamız, başka bir tarih de yok zaten. O yüzden gerek Fildişi Sahili gerekse de biz birşeyleri göreceğiz, inceleyeceğiz, İspanya maçına en iyi şekilde hazırlanacağız diye ümit ediyorum.''
     Terim, gerilimli, kıran kırana geçen bir Turkcell Süper Lig yaşandığını, bu durumun futbolcuları etkileyip etkilemediği yönündeki soru üzerine, gülerek şöyle cevap verdi:
     ''Gülüyorum tabi, herkese de gülmeyi tavsiye ediyorum. Allah herkesi güldürsün. Oyuncularımız bizim kampımızdan içeri girdiği andan itibaren kulüp şapkalarını bir kenara bırakıp, Milli Takım şapkalarını giyiyorlar. O yüzden bizde böyle bir endişe söz konusu değil. Özellikle Avrupa Şampiyonası'nda ve daha öncesinde bir araya gelen birçok oyuncumuz var. Zaten tecrübeli, genç bir ekibimiz var. Kampta burada olan futbol oyunu içinde olan herşeyi konuşuyoruz. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. İyi bir takımız. Bundan dolayı sıkıntı yaşamamız mümkün değil.''
     Bu arada Fatih Terim, Trabzonsporlu yöneticilerin hafta içinde Milli Takım kadrosu hakkındaki açıklamalarıyla ilgili sorulara, tebessüm ederek cevap vermedi.

(A) MİLLİ TAKIM İZMİR'DEKİ İLK ANTRENMANINI YAPTI

 Fildişi Sahili ile Çarşamba günü özel maç yapacak (A) Milli Futbol Takımı, İzmir'de ilk antrenmanını yaptı.
     Altay Alsancak Stadı'nda yapılan antrenmana aday kadroda bulunan Mehmet Yıldız'ın dışında 20 futbolcu katıldı. Antrenman öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, orta sahaya topladığı futbolcularla bir süre konuştu.
     Yağış altında gerçekleşen antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 pas çalışmasının ardından koşu yaptı.
     Milli takımın antrenmanını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, çocuklarıyla izledi. Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl ile yönetim kurulu Üyesi Arif Koşar da antrenmanı takip etti.

FİLDİŞİ SAHİLİ MİLLİ TAKIMI İZMİR'E GELDİ

     (A) Milli Futbol Takımı ile Çarşamba günü özel maç yapacak Fildişi Sahili Milli Takımı, İzmir'e geldi.
     Özel uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Fildişi Sahili Milli Takımı'nı, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri karşıladı.
     Fildişi Sahili Milli Takımı oyuncusu Drogba'ya bir grup futbolsever sevgi gösterisinde bulundu.
     Kafile daha sonra otobüsle konaklayacağı Crowne Plaza Otel'e geçti.



Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,679 µs