En Sıcak Konular

LEVENT ERDOĞAN: PUAN KAYBETME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ KALMAMIŞTIR

9 Şubat 2009 18:05 tsi
LEVENT ERDOĞAN: PUAN KAYBETME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ KALMAMIŞTIR Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş'ın kulüp asbaşkanı Levent Erdoğan, artık puan kayıplarına tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş'ın kulüp asbaşkanı Levent Erdoğan, artık puan kayıplarına tahammüllerinin kalmadığını söyledi.
     Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, Konyaspor ile oynadıkları deplasman maçının kendileri açısından önemli ve kritik olduğunu belirterek, ''Kazanmamız gerekliydi. Ne yazık ki 1-2 oyuncumuz dışında başarılı bir oyun sergileyemedik ve berabere kaldık'' dedi.
     Başta Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere yönetim kurulunun, teknik direktör Mustafa Denizli'nin belirlediği istikamette devre arasında transferler yaptığını ifade eden Erdoğan, ''Bu konuda maddi manevi hiçbir şey esirgenmedi. Zaten elimizde de başarılı olabilecek nitelikte iyi bir kadro mevcuttur. Ne yazık ki bütün bunlara rağmen Konya'da puan kaybettik. Başkanımız ve yönetim kurulumuz elinden geleni yapmıştır. Bundan sonraki sorumluluk ve görev teknik heyet ve futbolculara aittir'' diye konuştu.
     Levent Erdoğan, futbolculara da bir mesaj vererek, ''Futbolcular aldıkları paranın karşılığını vermek zorundadırlar. Aksi takdirde tüm ümitler ve beklentiler boşa çıkar. Elde un ve şeker varken helva yapamamak taraftara karşı büyük haksızlık olur. Artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmamıştır. Herkes mesuliyetinin idraki içinde ciddiyetle görevini yürütmelidir'' şeklinde konuştu.
     Son olarak Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacakları lig maçına değinen Erdoğan, ''Trabzonspor maçında puan kaybetmeye tahammülümüz kalmamıştır. Tüm çaba ve ciddiyetimizle yolumuza devam etmemiz gerekmektedir, yoksa yarın çok geç olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

HOLOSKO'NUN DURUMU HAFTA İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

     Beşiktaş'ın deplasmanda Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlık geçiren Slovak futbolcu Filip Holosko'nun tedavisi sürerken, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceğinin hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi.
     Yapılan kontrollerde, Holosko'nun sol ayak bileğinde burkulma sonucu ödem oluştuğunun tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğü ifade edildi.



Bu haber 416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,996 µs