En Sıcak Konular

GS'DEN, BAROS HABERLERİNE TEPKİ

5 Şubat 2009 16:27 tsi
GS'DEN, BAROS HABERLERİNE TEPKİ Galatasaray Kulübü, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor maçı kadrosunda Milan Baros'un kendi isteğiyle yer almadığı şeklinde basına yansıyan haberlere tepki gösterdi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor maçı kadrosunda Milan Baros'un kendi isteğiyle yer almadığı şeklinde basına yansıyan haberlere tepki gösterdi.
     Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımı hakkında bu tarz yakışıksız senaryolar üretilerek asılsız haberler hazırlanmasına hoşgörü gösterilmeyeceği vurgulanarak, Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemediği vurgulandı.
     Baros'un Turkcell Süper Lig'deki Denizlispor maçında aldığı darbeler nedeniyle sakatlık yaşadığı yinelenen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     ''Sağ ayak bileğine aldığı üç ayrı sert darbe sonucunda krampon vidalarının yumuşak dokuda neden olduğu açık yara ve eziklerin yanı sıra, kaval kemiğine gelen doğrudan darbelere bağlı olarak kemik dokusu ve çevre dokularda yoğun ödem ile ağrı oluşan Milan Baros'un tedavisine maç ertesinde başlanmıştır. Oyuncu, oynamaya istekli olması nedeniyle Pazartesi günü yapılan son antrenmanda sahada denenmiş, ancak ağrılarının müsaade etmemesi nedeniyle Sivasspor maçı kadrosuna dahil edilmemiştir. Profesyonel Futbol A takımımızla ilişkili olarak üretilen bu asılsız haberlerin takımımızı yıpratmasının mümkün olamayacağını tekrar hatırlatırız'' denildi.

GALATASARAY'DA KAYSERİSPOR MESAİSİ

     Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı çalışan sarı-kırmızılı takımda topla koordinasyon çalışmalarının ardından, Sivasspor maçında forma giyen oyuncuların özel bir program dahilinde antrenman yaptıkları, diğer oyuncuların ise yarı sahada çift kale maç oynadıkları belirtildi.
     Sarı-kırmızılı takımda, Mehmet Güven, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ümit Karan ve Yaser Yıldız'ın antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldıkları ifade edilirken, Baros'un kontrollü olarak takım antrenmanının bir kısmında yer aldığı, gribal enfeksiyon geçiren Arda Turan'ın ise bugün dinlendirildiği bildirildi.
     Diğer yandan, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde yapılan ayrıntılı tetkik ve kontroller sonucunda sol uyluk arka adalesinde zorlanma tespit edilen Meira ve Sivasspor karşılaşmasında sol dizinin dış yan tarafına aldığı darbeye bağlı olarak kemik ve yumuşak doku zedelenmesi tespit edilen Barış'ın tedavilerine sağlık merkezinde devam edildiği kaydedildi.
     Nonda, Aydın, Sabri, Hasan, Uğur, Kewell ve Lincoln'ün fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürdükleri, diz problemi sebebiyle tedavisi süren kaleci Orkun'un ise dinlendirildiği aktarıldı.
     Galatasaray, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.



Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,305 µs