En Sıcak Konular

TRABZONSPOR İLE ANKARAGÜCÜ 62. RANDEVUDA

5 Şubat 2009 11:00 tsi
TRABZONSPOR İLE ANKARAGÜCÜ 62. RANDEVUDA Trabzonspor ile Ankaragücü, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçta ligde 62. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

TRABZON - Trabzonspor ile Ankaragücü, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçta ligde 62. kez karşı karşıya gelmiş olacak.
     Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 61 maçta bordo-mavili takımın galibiyetlerde 31-15 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.
     Trabzonspor, 93 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 57 gol gördü.
     Bordo-mavili takım, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maçlarda da rakibine karşı bariz bir üstünlük kurdu.
     Sahasındaki 30 maçın sadece 2'sinde yenilen bordo-mavililer, 20 maçtan galibiyetle ayrıldı, 8 maçta ise rakibiyle berabere kaldı.
     Trabzonspor, sahasında 55 gol atarken, 15 gol yedi.
     Karadeniz ekibi, sahasında 6 sezondur rakibi karşısında kaybetmiyor. En son 2002-2003 sezonunda Ankaragücü'ne Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-0 kaybeden bordo-mavililer, son 6 sezonda 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
     Trabzonspor ile Ankaragücü arasında ligin ilk yarısında Ankara'da yapılan karşılaşma, bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

TRABZONSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

     Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
     Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz berabere kalan, daha sonra Ankarspor'u başkentte 2-0 mağlup eden bordo-mavili takım, Ankaragücü karşısında galip gelmek istiyor.
     Karadeniz ekibinde sakatlığı süren Ferhat'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
    
     -YENER:KAZANMAK İSTİYORUZ-
    
     Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ankaragücü karşısında sahadan iyi futbol ve galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
     Yener, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarından 4 puan ile ayrıldıklarını belirterek, "Her geçen gün daha da iyi futbol oynuyoruz. Ankaragücü karşısında da iyi futbol ve galibiyetle sahadan ayrılmayı umut ediyoruz" dedi.
     Ankaragücü maçının da kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu ifade eden Yener, "Taraftarımızın desteğiyle iyi sonuç almak istiyoruz. Bu karşılaşmayı kayıpsız geçeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.
    
     -45 GÜN ARADAN SONRA-
    
     Trabzonspor, yaklaşık 45 günlük bir aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarının önüne çıkacak.
     En son ligin 16. haftasındaki Eskişehirspor maçını sahasında oynayan Karadeniz ekibi, Ankaragücü maçıyla taraftarıyla uzun bir aradan sonra buluşmuş olacak.
     Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, bordo-mavili takım forması altında Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez çıkacak.
     Teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen hafta Ankaraspor maçında son 20 dakikada oyuna aldığı Alanzinho'ya yine maçın ilerleyen bölümlerinde forma şansı vermesi bekleniyor. Ayrıca, savunmada hafta içinde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Serkan'ın yerine Tayfun'un 11'de sahaya çıkabileceği öğrenildi.
     Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut ve Gökhan 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.
     Trabzonspor'da, 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Beşiktaş ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.



Bu haber 300 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,291 µs