En Sıcak Konular

GÖKÇEK PROJELERİNİ NOTERE TASTIK ETTİRDİ

4 Şubat 2009 18:43 tsi
GÖKÇEK PROJELERİNİ NOTERE TASTIK ETTİRDİ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, projelerini bugün sabah saatleri itibarıyla notere tasdik ettirdiklerini belirtti.

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, projelerini bugün sabah saatleri itibarıyla notere tasdik ettirdiklerini belirterek, "Çünkü proje üretmeyen, Ankara'yı tanımayan, büyük bir acz içinde ezilen rakiplerimiz, yarından itibaren projelerimize takla attırıp taklide başlayacaklardır" dedi.
AK Parti Ankara belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den yeniden aday gösterilen Gökçek, törende yaptığı konuşmada, "havası kirli, suları sık sık kesilen, sokaklarında çöp yığınları bulunan, trafiği iflas etmiş ve borç batağına sokularak 30 yılı ipotek altına alınmış, her türlü yolsuzluğun yapıldığı" bir Ankara devraldıklarını ileri sürdü.
Hizmeti bildiklerini ve hizmete talip olduklarını ifade eden Gökçek, "Biz halka hizmeti, Hak'ka hizmet olarak biliriz. Biz diyoruz ki Avrupalı nasıl yaşıyorsa, Türkiyeli de aynı yaşamalı. Amerikalı hangi teknolojik araçlardan istifade ediyorsa bizim insanımız da onlardan istifade etmeli" diye konuştu.
Gökçek, şöyle konuştu:
"Rüşvet almak, cebine para indirmek onursuzluğun en büyüğüdür. Bunu kim yaparsa yapsın fark etmez ancak elinde delili olmadan iftira atan da rüşvet alan kadar onursuzdur. Türkiye bir hukuk devletidir; suçu olan gider hesap verir. Ben 15 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bunun 9 yılı muhalefette geçti. 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. Her yıl hesaplarımız Sayıştay tarafından incelendi. Soruyorum size, bu kadar suçladılar, bu kadar iftira ettiler, bu kadar soruşturma açtılar, sonuç ne? Sadece ve sadece bir hiç. Buna karşın yüzlerce iftira davası açtım, yüzde 90'ını kazandım."
Ankara raylı sistem projelerinin çok kısa sürede bitirileceği sözünü veren Gökçek, "İnşallah Disneyland, Hayvanat Bahçesi, Ankara Fuar Alanı, tünel yollar, Ankara'nın istikbalindeki en büyük imzalar olacaktır" dedi.

 



Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,185 µs