En Sıcak Konular

TRABZONSPOR, ALANZİNHO İLE SÖZLEŞME İMZALADI

28 Ocak 2009 13:42 tsi
TRABZONSPOR, ALANZİNHO İLE SÖZLEŞME İMZALADI Trabzonspor, dün anlaşma sağladığı Norveç'in Stabaek takımının sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

TRABZON - Trabzonspor, dün anlaşma sağladığı Norveç'in Stabaek takımının sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Dün gece Trabzon'da coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan bordo-mavili takımın yeni transferi, bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.
     İmza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun, teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği transfer listesinde üst sırada yer alan bir oyuncu olduğunu belirterek, "Futbol koordinatörümüz Özkan Sümer'in de olumlu görüşleri oldu. Takımımıza eksik gördüğümüz mevkiye çok iyi bir futbolcu aldığımızı düşünüyoruz" dedi.
     Trabzonspor gibi kulüplerde transferin hiçbir zaman bitmeyeceğini kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
     "Bir transfer biterse başka transfer için arayışlar başlar. Arayışlarımızı sürdürüyoruz ama bu dönem için değil. Sezon sonu gelecek sezonlar için çalışmalarımız sürüyor. Şimdilik olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer kapandı. Çok transfer bedeli ödemekle şampiyon olacağız diye bir kural yok. Trabzonspor'un, baştan beri hedefi zirveye oynamak Avrupa kupalarına katılmak diyoruz. O bakımdan bu oyuncunun bize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Oyuncunun Avrupa piyasası bu. Son dakikaya kadar bir Alman kulübü devredeydi. Oyuncu da verdiği söz doğrultusunda bizi tercih etti."
    
     -ALANZİNHO'NUN AÇIKLAMALARI-
    
     Yeni transfer Alanzinho ise Trabzonspor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak mecburiyetinde olan bir takıma geldiğimin farkındayım. Bunun için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyoruz" dedi.
     Alanzinho, hep hücumu düşünen bir oyuncu olduğuna işaretle şöyle devam etti:
     "Daima ileriyi, atağı düşünen bir oyuncuyum. Top ile birlikte ileriye doğru mesafe kat edebiliyorum. Hızlı bir oyuncuyum. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma katkı sağlayabiliyorum. Türkiye'deki Brezilyalı oyuncular ile kişisel olarak tanışmadım. Ama Alex, Deivid ve Roberto Carlos'u tanıyorum."
     Bordo-mavili takımın yeni transferinin 25 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,083 µs