En Sıcak Konular

EMRECİKSİN VE KAYALI 4.5 YIL FENERBAHÇE'DE

6 Ocak 2009 16:44 tsi
EMRECİKSİN VE KAYALI 4.5 YIL FENERBAHÇE'DE Fenerbahçe, yeni transferleri Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İSTANBUL - Fenerbahçe, yeni transferleri Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Sarı-lacivertli kulüp, dün sözleşme yaptıklarını açıkladığı iki futbolcuya, bugün medya önünde düzenlenen törende de imza attırdı.
     Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve genel sekreter Vedat Olcay'ın hazır bulunduğu törene Gökhan 20 numaralı, Abdülkadir de 91 numaralı çubuklu formayla katıldı.
     Gökhan imza töreninde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe transferinin gurur verdiğini ifade ederek, "Burada olmak gurur verici bir olay. Bu zamana kadar üzerimde emeği geçen her kulübe teşekkür ediyorum. Her şeyiyle Fenerbahçe Kulübü, Türkiye'de en başta gelen isimdir. Beni bu camiaya layık gören, başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Fenerbahçe'nin hayallerini süsleyen bir kulüp olduğunu kaydeden Abdülkadir, "Kendime çok güveniyorum. Burada olmak çok güzel. Fenerbahçe'de öğreneceğim çok şey var. İnşallah her şey güzel olur" dedi.
     Fenerbahçe'de 11 kişilik kadroya girebilmek için ne kadar süreye ihtiyacı olduğu sorulan Abdülkadir, kendine olan güvenini yineleyerek, "Kendime çok güveniyorum. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Buraya tabi ki oynamaya geldim, güveniyorum. Ancak herkes sabretmesini ve sırasını bilecek. Önüme bakacağım. Üzerime düşen tek şey çalışmak ve sabretmek. Fırsat verildiği taktirde elimden geleni yapacağım" yanıtını verdi.
     Asbaşkan Mosturoğlu, Gökhan'ın transferinin maliyetinin sorulması üzerine, futbolcunun tek taraflı fesih hakkını kullanarak Fenerbahçe'ye geldiğini, rakamları daha sonra açıklayacaklarını bildirdi.
     Abdülkadir'in transferi konusunda anlaşma sağladıklarını belirten Mosturoğlu, "Gökhan transferin süresinin daha da uzayacak görünmesi nedeniyle tek taraflı fesih hakkını kullanarak geldi. Maliyetlerini bilahare açıklayacağız" diye konuştu.

Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,641 µs