En Sıcak Konular

Ahmet Kabaklı
Şeyhül Muharririn Unutulmayan Yazılar
Ahmet Kabaklı
1 Ocak 1990

Sömürgeci Batı’nın Türk-İslam Düşmanlığı



AVRUPA ile Amerika Türk ve İslâm düşmanlığına bir türlü doymadı.

Servet mülkleri, insanları, imkânları ile büsbütün gasp edemedikleri her yerde Müslüman düşmanlığına tam hızla devam ediyorlar. Soyucu ve öldürücü sömürge siyasetini, kimi yerde bizzat yapıyor kimisinde dolaylı yaptırıyorlar.

Tam manasıyla ele geçirerek şeytanca yüzüne güldükleri Müslüman ülkeleri biliyorsunuz, saymayalım. Oraların petrollerini, tabiî servetlerini, hâlen geçen yüzyıllardaki gibi kendi limanlarına boşalttıkları için gül gibi geçiniyorlar.

Ama Müslüman olup da, bağımsızlığından, kültüründen, onurundan ve baba malı servetinden pay kaptırmayanlara nefes vermiyorlar. Çünkü onlardan hâlâ korkuyorlar. Bu yüzden başına binbir belâ musallat ediyorlar.

Bunlar kim mi? Başta, bir türlü iflah etmeyip açlıkla tokluk arasında süründürdükleri güzel yurdumuz Türkiye’yi düşünelim. Bizim gibileri saymakla tükenir mi? Irak meselâ... Sonra Fas, Tunus, Cezayir, Lübnan, Filistin, İran, Arnavutluk, Bosna, Çeçenistan... Bunların hepsi müstemlekecilerin üç asırdır sürdürdükleri, kalleşlik, hiyle zulüm tarafçılık entrika, soygun vs.’nin elbirliği ettikleri sömürge alanıdır. Kendi başına kalkınmasına, ileri gitmesine harpsiz darpsız yaşamalarına müsaade edilmez bunların. Sıkıntısız rahat ve gailesiz tek bir İslâm Devleti, milleti, kütlesi düşünülmez.

Osmanlı’nın Batı kiniyle baş aşağı edildiği 18. Yüzyıl sonlarından beri bu böyledir. 21. Asrın yarısına kadar da kurtarıcı bir ışık görünmüyor.

Müslüman’a,Türk’e

insan hakkı!..

ŞİMDİ bizim öbür perişanlıklarımızı bir yana bırakalım. Çeçenistan’da ve (şimdi yeniden) Bosna’da, Arnavutluk’ta ağrıyan başımızı da unutalım. Güncelliği dolayısıyla yurdumuzun doğusunda oynanan Batı entrikalarına bakalım. Bir de Ermeni lobileri pisliğinin alt taraflarını kurcalayalım.

Türkiye’nin bütünlüğüne kast etmekten tarihî, dinî cibilli faydalar uman Avrupa ve ABD bizden daha ne istiyor? Görelim bakalım...

Her zaman olduğu gibi, binbir fesat entrika ile başımıza doladıkları “yedek üyelik” oltasına tutulduğumuzdan beri her iki sömürücünün bir ağızdan söylediği lâf; “Kürtlere insan hakları ve demokratik özgürlükler vermediğimiz işkence vs.”dir. Doğu’da da birkaç belediye başkanının tutuklanmasından sonra hele, AB ve ABD; nerede ise bizimkileri “insan hakları ve adalet hayini” sayarak karalama savaşı açmışlardır.

İyi ama, bizimkiler bir gün sormayacak mı: Bu koca ülkeyi dolduran 60-70 milyon Türk’ün de bir zerre insan, adalet, demokrasi hakkı var mı, yok mudur? PKK siyasallaşacak, Öcalan bağışlanacak da, yeniden 30 bin şehide bu millet nasıl dayanacak.

İşte siz, ancak Türkiye’de ve ülkenizde ve başka ülkelerde, bu Türkler’in de, Bosnalı ve Filistinliler’in de yaşama, kalkınma haklarına sahip çıkarak onları adaletle savunmak seviyesine gelebildiğiniz zaman medenî olabileceksiniz. Yoksa şunun veya bunun haklarını riyakârca korur gibi yaparak, Türkiye’yi bölmek Lübnan’ı silmek için her lâfazanlığı yapmaya devam ederseniz, dostluğunuza da, insanlığınıza da kimse inanmaz. Bilinen Türk düşmanlığınızın devamı, sizi utandırmalıdır.

Ermeniler adına yapılan din ve ırk ticaretine gelince, sırf Müslüman Türkler’i haksız insafsız karalamak için bütün Hıristiyan âlemi, ta Haçlı seferlerinden beri bu nâmertliğin kara sevdalısıdır. Her Şubat gelince “Ermeni soykırımı, senaryosu” Amerika’nın, bir şehrinde seçim kazanma isterisine düşen bir lider ortaya getirilir. Yahut Fransa, İtalya, İspanya’dan bir politika fitnesi maskaralığa başlar.

Kimse, 1. Dünya Harbinde, sömürgelerle kudurtulan taşnakçı taifesinin Türk halkını gömdüğü toplu mezar vahşetlerini hatırlamak bile istemez.

Türk mü, Müslüman mı, öyleyse suçludur. Müslüman’a insan hakkı, hayat hakkı mı? O nasıl söz öyle? Müslüman, zaten kaçıncı sınıf insandır?



Bu yazı 1,155 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 27 Mart 2019 İslamofobi, Terör ve Türkiye
    • 27 Temmuz 2011 Hem suçlu hem güçlü (ABD’yi uyarmak)
    • 5 Mart 2011 Üç hayalperest millet
    • 22 Aralık 2010 Soykırımda dünya birincisi Amerika
    • 9 Kasım 2010 Gösterişsiz Allah adamı
    • 4 Kasım 2010 Ömer Öztürkmen’den selam
    • 20 Haziran 2008 Damda Deve Aranır mı?
    • 3 Nisan 2008 Dünden Bugüne Milliyetçilik
    • 29 Şubat 2008 Atatürk'ü Atatürkçü'lerden kurtarmak
    • 23 Eylül 2007 Atatürk'ün Gerçeğini Bulmak
    • 29 Şubat 2000 Sömürgeci Batı’nın Türk-İslam Düşmanlığı
    • 1 Ocak 1990 IRTICA...

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,101 µs