En Sıcak Konular

Yakup Musa

Hakikat
Yakup Musa
18 Ocak 2012

ULUDERE İSTİHBARATINI ABD VERMİŞ!



 

         Meydana gelen üzücü olay bu yanlış istihbaratı kimin verdiği uzunca bir süre gündemi meşgul etti. Bu açıklanamayan konuyu Genelkurmay Başkanı Org.ÖZEL açıklamalarıyla son noktayı koydu. Bu istihbaratın dostumuz(!) ABD tarafından bizlere verildiğini ortaya çıkardı.

 

         Org.ÖZEL; ABD’nin istihbarat desteğinin “IRAK’ın kuzeyi ile sınırlı olduğunu” kaydetti. Devam eden açıklamalarında Uludere’de meydana gelen olayın “sınır ötesinde vuku bulduğunu“ söyledi. Bu açıklamadan sonra istihbaratının kaynağının ABD olduğu kesinleşti.

 

         Org.ÖZEL “TÜRKİYE’nin son dönemlerde gerçekleştirdiği sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarda ABD, gerçek zamanlı anlık istihbarat vererek(!) destek olmuş mudur?” Sorusunu ise şöyle yanıtladı:

 

         “ABD’nin bölücü terör örgütünün faaliyetlerine yönelik istihbarat, keşif ve gözetleme konularında TÜRKİYE’ye desteği devam etmektedir. Bu destek sınır ötesi IRAK kuzeyi ile sınırlıdır.

 

         Org.ÖZEL, Uludere olayı soruşturmasının savcının gizlilik gerekçesiyle sorulara cevap veremeyeceğini bildirdi. Meydana gelen bu müessir olay dostumuz ABD’nin (!) vermiş olduğu istihbarat neticesi gerçekleşmiş, yandaş ve mütareke basını hemen bu müessir olayı TSK.’ya kesmeye başlamıştı. Şimdi bu açıklamadan sonra yazı ve düşüncelerinde yine de değişiklik yaparlar mı bilemem. Bir kere bir fırsat daha ele geçirmişken bunu sonuna kadar kullanacakları kesindir. Ama 35 kişinin ölümüne sebep olan istihbaratın ABD’den gelmiş olması malum basının bu olayı sürekli gündemde tutmasını, TSK.’yı hedef alan haberlerinin yapılamamasına neden olmuştur.

 

         Yine Org.ÖZEL, predatörler konusunda konusundaki bir soruya “Terörle mücadele kapsamında TÜRKİYE’ye istihbarat desteği sağlayan ABD’ye ait dört adet predatör insansız hava aracı İncirlik’te konuşlandırılmış ve 23 KASIM 2011 tarihinden itibaren görev uçuşlarına başlamıştır. Predatörlerlerin başka bir üsse nakledilmesiyle ilgili herhangi bir planlama bulunmamaktadır.” Yanıtını vermiştir.

 

         Org.ÖZEL, PKK’ya karşı IRAK ve Kuzey IRAK yönetiminden destek alamadıklarını bildirerek; “19 KASIM 208’den itibaren TÜRKİYE, ABD, IRAK arasında üçlü mekanizma kurulmuştur. (Bu kuruluşların TÜRKİYE’ye şimdiye kadar acaba bir faydası olmuş mudur? Zararından başka. Y.M.)

        

         Ünlü mekanizmanın kuruluş amacı; TÜRKİYE, IRAK ve ABD’nin müştereken bölücü terör örgütü ile mücadelesi, terör örgütünün IRAK topraklarını kullanarak TÜRKİYE’ye saldırılar düzenlenmesine mani olunması ve örgütün IRAK’tan tasfiyesidir. Bugüne kadar IRAK Merkezi Hükümeti ve IKYY’den henüz somut bir destek alabilmiş değiliz” açıklamasında bulundu. Bu açıklama bize Talabani, Barzani, PKK, ABD, Siyonist İsrail yakınlaşmasının, siyasi ortaklığının bulunduğu, Siyonistlerin, ABD ve Avrupalıların katil eşkıya örgütüne her türlü desteği, imkanı verdiği saklanamayan bir gerçektir. Hal bu durum olunca ABD’den istihbarat paylaşımı, yardımı beklemek saflık olur. Bu istihbaratın birini, ikisini bildirse gerisini saklar. Zaten büyük yanlış istihbarat paylaşımıdır. Bir ülkenin güvenliğini, ülke emniyetini, bağımsızlığını tehdit edici unsurlar, tehlikeler karşısında hele tarihi daima düşmanlık, hainlikler ve ihanetlerle dolu batılı okyanus ötesi Hıristiyan devlete güvenmek, ihale etmek akıl karı bir yaklaşım değildir.

 

         Genelkurmay Başkanı Org.Necdet ÖZEL yapmış olduğu açıklamada eşkıya, katil örgütü hele ki niyeti ülkeyi parçalamak, parçalananların üzerinden sözde bağımsız devlet kurmak kadar hain planlar, düşünceler, hezeyanlar içinde bulunan  ve bunu da bizzat tatbikatta gerçekleştirmeye çalışan bir dış destekli eşkıya çetesini ki tarihi kanla, cinayetlerle, ihanetlerle dolu bu örgüte kendi açıklamasıyla nasıl değerlendirdiğini yazarsak; (ki bu kelimeyi kendi vatandaşlarımız için kullanmayı hiç arzu etmiyoruz. Bize göre bunlar çeşitli nedenlerle kandırılmış kişilerdir) gerek insani mülahazalar ve gerekse kanunların öngördüğü şekilde, başlangıçta hep teslim olmaları yönünde  telkinlerde  bulunuyoruz” açıklamaları ile sınırdan giren ve hemen sınırda kurulan mahkemelerce  serbest bırakılan AKP düşüncesi ile birebir benzerlikler taşıması herhalde tesadüf olamaz.

 

         Bu düşünce beraberliğini siz okuyucularımın, halkımın takdirine bırakıyorum.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

18.01.2012

 



Bu yazı 1,639 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 28 Ekim 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 16 Ekim 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (3)
    • 2 Ekim 2015 TCG MUAVENET FACİASI!
    • 17 Ağustos 2015 AMERİKAN ÇOCUKLARI ÇUVALDA
    • 6 Haziran 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 24 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (2)
    • 19 Mayıs 2015 KÜRECİK RADARI İSRAİL İÇİN ÇALIŞIYOR!
    • 11 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI
    • 26 Nisan 2015 100. YILINDA ÇANAKKALE SAVAŞLARI
    • 13 Nisan 2015 İCRA VE İFLAS KANUNUNUN KABÜLÜ
    • 1 Nisan 2015 31 MART VAK’ASI
    • 18 Mart 2015 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ
    • 4 Mart 2015 28 ŞUBAT BELGESİ
    • 31 Ocak 2015 SOYKIRIM İFTİRASI
    • 28 Aralık 2014 EHLİ KÜFÜRE BENZEMEKTEN KAÇINMAK!
    • 22 Aralık 2014 DÜNYA HABERLERİNİ CIA YAPTIRIYOR!
    • 20 Kasım 2014 TCG. MUAVENET FACİASI
    • 15 Eylül 2014 27 MAYIS VE 12 EYLÜL DARBESİ
    • 10 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ VE MASONLAR
    • 1 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ GERÇEKLERİ

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,666 µs