En Sıcak Konular

Petroleum İstanbul Fuarı ''Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz'' Ana Temasıyla Gerçekleştirildi.

25 Mart 2023 00:17 tsi
Petroleum İstanbul Fuarı ''Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz'' Ana Temasıyla Gerçekleştirildi. Türkiye ve dünyanın en önde gelen enerji ve petrol firmaları 16-18 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Petroleum Istanbul ve Gas&Power Network fuarlarında bir araya geldi.

Petroleum İstanbul Fuarı ''Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz'' Ana Temasıyla Gerçekleştirildi.

Türkiye ve dünyanın en önde gelen enerji ve petrol firmaları 16-18 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Petroleum Istanbul ve Gas&Power Network fuarlarında bir araya geldi.

26 yılı aşkın süredir sektörün en büyük oyuncularını bir araya getiren Petroleum Istanbul’da, enerji sektörünün bugününe ve geleceğine yön veren en son teknolojik ürün ve hizmetler sergilendi. Son dönemde dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyüyen elektrikli araçlar ve e-şarj istasyonları yoğun ilgi gördü.

Fuarların açılışına; ETKB Tabii Kaynaklar Daire Başkanı Leman Çetiner, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, PETDER Başkanı Yüksel Yılmaz, Türkiye LPG Derneği Başkanı Eyüp Aratay, ADER Başkanı Mihajlo Djurovic, PÜİS Başkanı İmran Okumuş, TABGİS Başkanı Murat Bilgin, sektör ve katılımcı firma temsilcileri ve ziyaretçiler katıldı. Törende yapılan konuşmalara depremin ilk gününden itibaren enerji sektörünün verdiği ve halen devam eden destekleri damgasını vurdu. Petroleum Istanbul’ da tek yürek olan sektör liderleri “Yaralarımızı Hep Birlikte Sarıyoruz” mesajı verdi.

16 ÜLKEDEN 400'Ü AŞKIN ÜRÜN SERGİLENDİ, 42.386 KİŞİ ZİYARET ETTİ

Ev sahibi Enerji Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, yaptığı açıklamada depremde başarılı bir sınav veren ve belki de ayakta kalan en önemli sektör olan akaryakıt sektörünün Petroleum Istanbul’da bütün oyuncularıyla beraber yer aldığına dikkat çekti. Fuarda bu sene sektörün uluslararası hedef pazarları arasında yer alan Çin, Rusya, İran, İngiltere gibi 16 ülkeden 400'ü aşkın ürünün sergilendiğini ve 42.386 ziyaretçi katılımı sağlandığını ifade eden Akıncı, Petroleum Istanbul’un da sektörle birlikte büyüdüğünün ve geliştiğinin altını çizdi. Enerji Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, sektörün Kasım 2023’ te Türkiye enerji piyasasının “Geleneksel ve En Büyük Aile Buluşması” 13. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yeniden bir araya geleceğine dikkat çekti.

ENERJİ SEKTÖRÜ, DARÜŞŞAFAKA DEPREM DESTEK KAMPANYASI’NA SAHİP ÇIKTI

Enerji sektörü, Petroleum Istanbul’da Darüşşafaka Deprem Destek Kampanyası’na sahip çıktı. Enerji Fuarcılık’ın depremde ailelerini kaybeden çocukların eğitimlerine destek olmak adına Darüşşafaka Eğitim Kurumları yaptığı işbirliği kapsamında; kurum, Petroleum Fuarı süresince kampanya için bağış topladı. Enerji Fuarcılık A.Ş. tarafından sektöre öncü olmak adına 100 bin TL bağış yapıldı.

AKARYAKIT SEKTÖRÜ TAM KADRO PETROLEUM ISTANBUL’DA YER ALDI

16. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Petroleum Istanbul” ve 5. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Gas&Power Network” fuarlarında, akaryakıt, petrol, LPG, doğal gaz, elektrik, alternatif enerji ve madeni yağ ekipmanları, teknolojileri ile bu sektörlere ürün ve hizmet sunan alt sektörlerden firmalar yer aldı. Ayrıca büyüyen pazar payı ile her geçen gün dikkatleri çeken istasyon marketlerinde satışlarda önemli bir yer tutan ürünlerin temsilcileri, franchise veren markaların yöneticileri ile diğer tedarikçiler Petroleum Istanbul’un ziyaretçileri arasındaydı.

AKADEMİ KONUŞMALARI VE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BAYİ TOPLANTISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Petroleum Istanbul Akademi Konuşmaları kapsamında alanında uzman konuşmacıların yer aldığı; “Akaryakıt İstasyonları ve Enerji Tesislerinde Deprem Yönetmelikleri”, “Elektrikli Araçlar ve Şarj İstasyonları”, “İstasyonlarda Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz Uygulaması”, “Akaryakıt İstasyonlarında Çatı GES Uygulamaları”, “TSE ve Akaryakıt sektörü faaliyetleri - Sayaç Ölçümleri, Buhar Geri Dönüşüm Sistemleri v.b.”, “Akaryakıt Perakende Sektörünün Niteliksel Zorlukları ve Potansiyel Çözümler” başlıklı panellere ev sahipliği yapıldı. Petroleum Istanbul, aynı zamanda 18 bin bayinin temsil edildiği Türkiye’nin en büyük Bayi Buluşması’na da ev sahipliği yaptı.


Bu haber 327 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,112 µs