En Sıcak Konular

MHP'YE YÖNELİK ''KOMPLO''DA CEVAP BEKLEYEN SORULAR

9 Haziran 2011 12:13 tsi
MHP'YE YÖNELİK ''KOMPLO''DA CEVAP BEKLEYEN SORULAR MHP'ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu Gazetesi,"kaset skandalı" ile ilgili bugüne kadar yaşanlardan ve ortaya konan belgelerden sonra kamuoyunun cevabını bulması için ilgililere bazı sorular yöneltti.İşte o haber:

 

SORUYORUZ..? 

Başbakan'a, İçişleri Bakanı'na, Adalet Bakanı'na, MİT Müsteşarı'na, Emniyet Genel Müdürü'ne, TİB'e, Garanti Bankası'na ve Turkcell'e

SORUYORUZ?

12 Haziran'a 1,5 ay kala MHP'nin yükselen oy potansiyelini engellemek için çok organize bir şekilde kaset komploları devreye sokuldu. MHP'li birçok yetkilinin aylarca telefonlarını ve ortamlarını dinleyen ve evlerine kamera sistemi döşeyip kayıt yapan organize çete hakkında MHP'nin avukatı Hamit Kocabey kamuoyuna ve savcılığa birçok somut delil sunduğu halde devlet kurumları henüz hiçbir adım atmış değil.

Dünyanın konuştuğu ve Türkiye'nin en büyük gündemi olan kaset komploları hakkında ne MİT, ne Emniyet İstihbarat Dairesi, ne de direkt Başbakana bağlı TİB bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmedi. Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki, AKP devlet içinde kendi derin devletini yaratmış ve muhalifleri bu tür yöntemlerle sindirmeye çalışmaktadır.

Meydanlarda kasetler üzerinden oy avcılığı yapan Başbakan Erdoğan hala İbrahim Faruk Bayındır hakkında konuşmuş değildir. Fakat AKP İstanbul İl Başkanı olaydan bir ay sonra İbrahim Faruk Bayındır'ı AKP'den ihraç edeceklerini kamuoyuna duyurma durumunda kalmıştır.

AKP medyasında çok yoğun bir şekilde www.ulkucugazete.com sitesiyle Farklı Ülkücüleri birbirinden ayırma çabası vardır.

Ortadoğu gazetesi olarak bugüne kadar yaşanlardan ve ortaya konan belgelerden sonra kamuoyuna cevabını bulması için bazı sorular yöneltiyoruz.

1-AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın finansörlüğünde 15 defa ödeme yapılarak kurulan bu sitenin arkasındaki çete kimdir?

2. AKP'den meclis üyesi olmuş, AKP'den milletvekili aday adayı olmuş, AKP'li Bakanların elinden ödüller almış, AKP'li bir işadamı niçin direkt MHP içindeki gelişmeleri hedef alarak yayın yapan hem de Ülkücü Gazete ismini koydukları bir siteye finansörlük yapmıştır?

3- Ortada bu kadar somut belge varken AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın evi, işyeri neden aranmamış ve bilgisayarlarına neden el konulmamıştır?

4-Bu sitenin reklamını 20 Nisan 2011 tarihinde twitter mesajında "www.ulkucugazete.com da MHP ile ilgili birinci elden kaynaklar var. Okunulmasını ve okutulmasını arzularım :)" şeklinde yapan Polis Akademisi'nde dersler veren AKP ve cemaat propagandacısı Önder Aytaç'ın, bu sitenin finansörlüğünü yapan İbrahim Faruk Bayındır'ın eski iş ortağı Emniyet Genel Müdürlüğünün avukatlarından, ayrıca Polis Okullarında Kamu Hukuku ve İnsan Hakları dersleri veren Halil İbrahim Koca ile bağlantısı nedir?

5-Taraf Gazetesi yazarlarından ve AKP-cemaat borazanlığında sınır tanımayan Ozan Rasim Kütahyalı, MHP'li yetkililerin ilk kasetleri çıktığında Beyaz TV ekranlarından www.ulkucugazete.com sitesinin reklamını niçin yapmıştır? Bu sitenin hacklendiğine dair üzüntülerini niçin belirtme ihtiyacı hissetmiştir?

6-İlk kasetlerin çıktığı günlerde MHP Genel Merkezi'nde hangi oda da, hangi görüşmelerin yapıldığını kişi kişi, diyalog diyalog yazan Yenişafak Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin bu dinleme çetesiyle bir bağı var mıdır? MHP Genel Merkezi'nin hemen yanında bürosu olduğu söylenen ve bazı istihbaratçılarla burada buluştuğu iddia edilen Abdülkadir Selvi bu bilgilere onlar aracılığıyla mı ulaşmaktadır? Bir yazısında MHP Genel Merkezi önüne arabasıyla gelip binayı izlediğini söyleyen Abdülkadir Selvi neyin mesajını vermiştir?

7-www.ulkucugazete.com sitesinin aylardır tüm yazılarında "Yürüdüğünüz koridorlar ve inip çıktığınız merdivenler haber kaynağımızdır." ve "Hemen arkanızda ve burnunuzun dibindeyiz" cümlelerini kullanmalarının MHP Genel Merkezi önünde görülen ve ortam dinlemesi yaptığından şüphe edilen Chrysler Voyager markalı 34 TS 6558 sahte plakalı ve 06 LNP 34 plakalı Emniyete bağlı araçlar arasında bağ nedir? Özellikle sabahın 5'nde MHP Genel Merkezi önüne gelip kör noktaya yerleşen 34 TS 6558 sahte plakalı araç Ankara'da bu kadar mobese kamerası olmasına rağmen niye bulunmak istenmemektedir?

9- Kasetlerin yayınlandığı günlerde 24 saat nöbet tuttuğunu söyleyen TİB yetkilileri niçin kasetlerin yayınlanmasına günlerce göz yummuştur?Direkt Başbakana bağlı bu kurum, yaşananlara göz yumması konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat mı almıştır?

10- MHP'nin açıkladığı ve Ülkücü Gazete internet sitesinin ABD ile irtibat kurduğu sitenin iletişim numarası olan (0539 625 78 41) 3 kişi üzerine kayıtlı görünmektedir. Bundan daha ilginci aynı hat hepsinde de aktif olarak kullanılıyor görünmektedir. Bu isimler Ayşe Semra Taşucu, Necati Köse ve Onur Kurutçu'dur. Asıl önemli olan ise Onur Kurutçu üzerine tam tamına 8803 adet hattın kayıtlı olduğu ortaya çıkmıştır. Bir ilçe nüfusu kadar hat kullanan bu çete kimdir? Bu telefonlar daha hangi şantaj ve tehditlerde kullanılmıştır yahut kullanılmaya devam edecektir? Turkcell'den kamuoyuna açıklama bekliyoruz. Bu telefon numarası kimlerle görüşmüş ve bu organize çetenin bu kadar hat temin etmesine Turkcell nasıl göz yummuştur?

11. MHP Genel Merkezi, Ülkücü Gazete'nin iletişim numarası olarak kullandığı 0539 625 78 41 numaralı telefonu kamuoyuna açıkladıktan sonra, hangi devlet yetkilisi konuşma kayıtlarının silinmesi için TİB'le irtibat kurmuştur?

12. Kamuoyuna açıklanan kredi kartı ve telefon numarası ışığında isimleri kamuoyuna yansıyan İbrahim Faruk Bayındır, Ayşe Semra Taşucu, Necati Köse ve Onur Kurutçu'nun ortak özelliklerinin İstanbul-Adana arasında ikamet etmeleri ve iş yerlerinin burada olması nasıl bir tesadüftür?

13-Ülkücü Gazete internet sitesinin kurulmasında finansörlük yapan AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın yanı sıra, bu sitenin iletişim numarasının üzerine kayıtlı olduğu Onur Kurutçu'nun da AKP'den meclis üyeliği yapan, adaylıklarda bulunan Ahmet Keleş ile iş ortağı olması nasıl izah edilecektir? Bu sitelerle ilgili her adres neden AKP'ye çıkmaktadır?

14-www.ulkucugazete.com isimli internet sitesinin iletişim numarasının üzerine kayıtlı çıkan Onur Kurutçu'nun forum sitelerinde kendisine "Abim" şeklinde hitap ettiği Taraf Gazetesi yazarı Bülent Şirin'in Ozan Rasim Kütahyalı ve Önder Aytaç'la bu site üzerinden bir bağı var mıdır?

15- Mümtazer Türköne 12 Mayıs 2011'de Zaman gazetesinde 'Devlet Bahçeli'nin tarihi sorumluluğu, kendisini inancına, davasına adamış olanların önünü açmaktan ibaret. Bunun için istifa etmesi yeterli' şeklinde yazı yazmış, Farklı Ülkücüler adındaki organize suç örgütü de 13 Mayıs 2011'de bir mektup yayınlayarak, 'Devlet Bahçelinin ve ekibinin görevlerinden istifa edip hiç vakit kaybetmeden Ülkücü Hareketin ve MHP'nin yakasını bırakmaları gerekmektedir' çağrısında bulunmuştur.Kaset komplolarının sürdüğü bu süreçte MHP Genel Başkanına ilk olarak istifa et çağrısında bulunan Mümtazer Türköne'nin bu sitelere metin yazdığı doğrumudur?

16- Kasetleri çekenler istihbarattan yardım aldıklarını açıklamışlardır. MİT ve Emniyet İstihbarat bu konuda niçin hiçbir çalışma yapmamakta ve bu suç örgütünü niçin ortaya çıkarmamaktadır?Bu suç örgütüne Mit'in yahut Emniyetteki istihbarat birimlerinin bir desteği söz konusu mudur?Böyle bir destek olmadan bu tür komplolar gerçekleşmeyeceğine göre teknik desteği hangi kurum sağlamıştır?

17 -Özellikle AKP ve cemaat medyası niçin Ülkücü Gazete ve Farklı Ülkücülük adını kullananları birbirinden ayırmak için yoğun bir çaba harcamaktadır?

18-Devlet içine sızmış çete tarafından MHP'ye yapılan komplolarda kullanılan ve İstanbul'da yaşayan bazı kişilerle MHP üzerinde yapılan anlaşma nedir?

19- Ülkücü Gazete isimli internet sitesinin bütün domain isimlerinin alımı, hosting ve diğer hizmet ücretlerinin ödenmesinde defalarca kullanılan, İbrahim Faruk Bayındır'a ait olan Garanti Bankası'ndan alınmış olan Shop and Miles Kredi kartı konusunda Garanti Bankası yetkililerine de birkaç sorumuz olacak; İnternet Bankacılığı alanında ödül kazanmış olan ve saygın bir yeri olan Garanti Bankasının, bir müşterisinin kredi kartından haberi olmadan yurt dışındaki firmalardan defalarca alış veriş yapılması teknik olarak ne derecede doğrudur? Garanti Bankasından kamuoyuna bir açıklama bekliyoruz.

Ortadoğu Gazetesi olarak bu suç örgütünün seçim gününe kadar yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Seçim gününe kadar yeni komplolar peşinde olan AKP ve malum cemaati uyarıyoruz. Artık hiçbir tezgahınızı Türk Milleti yutmamaktatır. Çünkü yeterince deşifre oldunuz.

12 Haziran 2011 seçimlerine 1,5 ay kala MHP'nin yükselen oy potansiyelini engellemek için çok organize bir şekilde kaset komploları devreye sokuldu. MHP'li birçok yetkilinin aylarca telefonlarını ve ortamlarını dinleyen ve evlerine kamera sistemi döşeyip kayıt yapan organize çete hakkında MHP'nin avukatı Hamit Kocabey kamuoyuna ve savcılığa birçok somut delil sunduğu halde devlet kurumları henüz hiçbir adım atmış değildir.

Dünyanın konuştuğu ve Türkiye'nin en büyük gündemi olan kaset komploları hakkında ne Mit müsteşarlığı, ne de Emniyet İstihbarat Dairesi ve direkt Başbakana bağlı TİB bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmemektedir.

Eğer aynı komplolar AKP'ye yapılmış olsa tüm kamuoyu bilmektedir ki, bu suç örgütü bir saate kalmaz bu devlet kurumları tarafından yakalanırdı. Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki, AKP devlet içinde kendi derin devletini yaratmış ve muhalifleri bu tür yöntemlerle sindirmeye çalışmaktadır. Zaten Başbakan Erdoğan'da miting meydanlarında servise sunulacak kasetleri "Ses kayıtları öyle zannediyorum ki bugün yarın yayınlanabilir." şeklinde duyurmakta ve yandaş haber siteleri de bu duyurudan sonra ilgili kasetleri yayınlanmaktadır. Bu organize suç örgütlerinin AKP ile dirsek temasında olduğu anlaşılmaktadır.

İKİ SİTEDE KULLANILAN BİLGİLER VE İFADELER KELİME KELİME AYNI

Bu süreçte MHP'ye yapılan saldırılarda iki tane site ismi ön plana çıkmıştır.Birisi www.ulkucugazete.com diğeri de Farklı Ülkücülük ismini kullanan blog tarzı sitelerdir.

www.ulkucugazete.com sitesi 31 Aralık 2010 tarihinde ismi alınmış 3 Ocak 2011'de de yayına başlamıştır, Farklı Ülkücülük ismini kullanan kişilerde 27 Nisan 2011 tarihinde MHP'li yöneticilerin kasetlerini yayınlayarak ortaya çıkmıştır.

Bu iki sitede kullanılan bilgiler ve ifadeler kelime kelime aynıdır.

www.ulkucugazete.com sitesinin yayına başlangıç tarihi ile MHP'li yöneticilere yapılan kaset komplolarının hazırlandığı tarih aynıdır.

www.ulkucugazete.com yine MHP'li bir milletvekiline ait video görüntülerini yayınlamış ve Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi bu site hakkında 19 Mart 2011 tarihinde kapatma kararı vermiş ama buna rağmen bu site yayınını, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'da gerçekleşen aday tanıtım töreninde "Buradan Başbakan Erdoğan'a sormak istiyorum. İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu şahıs Küçükçekmece Belediyesi'nde AKP meclis üyeliği yapmış mıdır? Arkasından istifa edip İstanbul üçüncü bölge milletvekilliği adaylığına müracaat etmiş midir?

ERDOĞAN NEDEN SUSKUN?

Bu kişinin partimizi zan, töhmet altına alan yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleri ile ne tür bağlantısı vardır? Ülkücü Gazete isimli fitne yuvasının değişik ülke üzerinden yaptığı alçak yayınları bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir. Sayın başbakan bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözleyen, aşağılık röntgencileri sen de deşifre et. Aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyım.

Pisliklerinizi, tuzaklarınızı, kumpaslarınızı yok etmek için sabırsızız." açıklamasını yaptıktan bir hafta sonra yayınına son vermiştir. Bu siteyi kuran suç örgütü aynı yazı üslubuyla Farklı Ülkücülük adını kullanarak MHP'ye saldırılarını sürdürmüştür. Meydanlarda kasetler üzerinden oy avcılığı yapan Başbakan Erdoğan hala İbrahim Faruk Bayındır hakkında konuşmuş değildir. Fakat AKP İstanbul İl Başkanı olaydan bir ay sonra İbrahim Faruk Bayındır'ı AKP'den ihraç edeceklerini kamuoyuna duyurma durumunda kalmıştır.

AKP medyasında çok yoğun bir şekilde www.ulkucugazete.com sitesiyle Farklı Ülkücüleri birbirinden ayırma çabası vardır.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Ortadoğu gazetesi olarak bugüne kadar yaşanlardan ve ortaya konan belgelerden sonra kamuoyuna cevabını bulması için bazı sorular yöneltiyoruz:

1. AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın finansörlüğünde 15 defa ödeme yapılarak kurulan bu sitenin arkasındaki çete kimdir?

2.AKP'den meclis üyesi olmuş, AKP'den milletvekili aday adayı olmuş, AKP'li Bakanların elinden ödüller almış, AKP'li bir işadamı niçin direkt MHP içindeki gelişmeleri hedef alarak yayın yapan hem de Ülkücü Gazete ismini koydukları bir siteye finansörlük yapmıştır?

3. Ülkücü Gazete isimli internet sitesinin bütün domain isimlerinin alımı, hosting ve diğer hizmet ücretlerinin ödenmesinde defalarca kullanılan, İbrahim Faruk Bayındır'a ait olan Garanti Bankası'ndan alınmış olan Shop and Miles Kredi kartı konusunda Garanti Bankası yetkililerine de birkaç sorumuz olacak; İnternet Bankacılığı alanında ödül kazanmış olan ve saygın bir yeri olan Garanti Bankasının, bir müşterisinin kredi kartından haberi olmadan yurt dışındaki firmalardan defalarca alış veriş yapılması teknik olarak ne derecede doğrudur? Garanti Bankasından kamuoyuna bir açıklama bekliyoruz.

4.Ortada bu kadar somut belge varken AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın evi, işyeri neden aranmamış ve bilgisayarlarına neden el konulmamıştır?

5.Bu sitenin reklamını 20 Nisan 2011 tarihinde twitter mesajında "www.ulkucugazete.com da MHP ile ilgili birinci elden kaynaklar var. Okunulmasını ve okutulmasını arzularım :)" şeklinde yapan Polis Akademisinde dersler veren AKP ve cemaat propagandacısı Önder Aytaç'ın, bu sitenin finansörlüğünü yapan İbrahim Faruk Bayındır'ın eski iş ortağı Emniyet Genel Müdürlüğünün avukatlarından, ayrıca Polis Okullarında Kamu Hukuku ve İnsan Hakları dersleri veren Halil İbrahim Koca ile bağlantısı nedir?

6.Taraf Gazetesi yazarlarından ve AKP-cemaat borazanlığında sınır tanımayan Ozan Rasim Kütahyalı, MHP'li yetkililerin ilk kasetleri çıktığında Beyaz Tv ekranlarından www.ulkucugazete.com sitesinin reklamını niçin yapmıştır? Bu sitenin hacklendiğine dair üzüntülerini niçin belirtme ihtiyacı hissetmiştir?

7.İlk kasetlerin çıktığı günlerde MHP Genel Merkezi'nde hangi oda da, hangi görüşmelerin yapıldığını kişi kişi, diyalog diyalog yazan Yenişafak Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin bu dinleme çetesiyle bir bağı var mıdır? MHP Genel Merkezi'nin hemen yanında bürosu olduğu söylenen ve bazı istihbaratçılarla burada buluştuğu iddia edilen Abdülkadir Selvi bu bilgilere onlar aracılığıyla mı ulaşmaktadır? Bir yazısında MHP Genel Merkezi önüne arabasıyla gelip binayı izlediğini söyleyen Abdülkadir Selvi neyin mesajını vermiştir?

8. www.ulkucugazete.com sitesinin aylardır tüm yazılarında "Yürüdüğünüz koridorlar ve inip çıktığınız merdivenler haber kaynağımızdır." ve "Hemen arkanızda ve burnunuzun dibindeyiz" cümlelerini kullanmalarının MHP Genel Merkezi önünde görülen ve ortam dinlemesi yaptığından şüphe edilen Chrysler Voyager markalı 34 TS 6558 sahte plakalı ve 06 LNP 34 plakalı Emniyete bağlı araçlar arasında bağ nedir? Özellikle sabahın 5'nde MHP Genel Merkezi önüne gelip kör noktaya yerleşen 34 TS 6558 sahte plakalı araç Ankara'da bu kadar mobese kamerası olmasına rağmen niye bulunmak istenmemektedir?

9. Ülkücü Gazete internet sitesi kuranlar, siteyi kapatıp kaçmadan "Önemli Duyuru" başlığı altında "Varsa bir hesabınız, Ceyhun Atuf Kansu'daki yerimizi biliyorsunuz. Erkekseniz, Ülkücüyüm diyorsanız gelin orada yüz yüze hesaplaşalım." açıklamasını yaptılar. Bu çağırdıkları mekân Abdülkadir Selvi'nin bürosu mu, yoksa direkt Başbakan'a bağlı TİB'in ek binası mıydı?

10.Kasetlerin yayınlandığı günlerde 24 saat nöbet tuttuğunu söyleyen TİB yetkilileri niçin kasetlerin yayınlanmasına günlerce göz yummuştur?Direkt Başbakana bağlı bu kurum, yaşananlara göz yumması konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat mı almıştır?

11. MHP'nin açıkladığı ve Ülkücü Gazete internet sitesinin ABD ile irtibat kurduğu sitenin iletişim numarası olan (0539 625 78 41) 3 kişi üzerine kayıtlı görünmektedir. Bundan daha ilginci aynı hat hepsinde de aktif olarak kullanılıyor görünmektedir. Bu isimler Ayşe Semra Taşucu, Necati Köse ve Onur Kurutçu'dur. Asıl önemli olan ise Onur Kurutçu üzerine tam tamına 8803 adet hattın kayıtlı olduğu ortaya çıkmıştır. Bir ilçe nüfusu kadar hat kullanan bu çete kimdir? Bu telefonlar daha hangi şantaj ve tehditlerde kullanılmıştır yahut kullanılmaya devam edecektir? Turkcell'den kamuoyuna açıklama bekliyoruz. Bu telefon numarası kimlerle görüşmüş ve bu organize çetenin bu kadar hat temin etmesine Turkcell nasıl göz yummuştur?

12.MHP Genel Merkezi, Ülkücü Gazete'nin iletişim numarası olarak kullandığı 0539 625 78 41 numaralı telefonu kamuoyuna açıkladıktan sonra, hangi devlet yetkilisi konuşma kayıtlarının silinmesi için TİB'le irtibat kurmuştur?

13.Kamuoyuna açıklanan kredi kartı ve telefon numarası ışığında isimleri kamuoyuna yansıyan İbrahim Faruk Bayındır, Ayşe Semra Taşucu, Necati Köse ve Onur Kurutçu'nun ortak özelliklerinin İstanbul-Adana arasında ikamet etmeleri ve iş yerlerinin burada olması nasıl bir tesadüftür?

14.Ülkücü Gazete internet sitesinin kurulmasında finansörlük yapan AKP'li İbrahim Faruk Bayındır'ın yanı sıra, bu sitenin iletişim numarasının üzerine kayıtlı olduğu Onur Kurutçu'nun da AKP'den meclis üyeliği yapan, adaylıklarda bulunan Ahmet Keleş ile iş ortağı olması nasıl izah edilecektir? Bu sitelerle ilgili her adres neden AKP'ye çıkmaktadır?

15.Telefon numarasının sahibi görünen Onur Kurutçu'nun çalıştığı Kuzey Adana inşaat firmasının internet sitesi olan www.kuzeyadana.com sitesinde, kasetlerin çıktığı 27 Nisan tarihinde, yapım aşamasında yazdığı sırada sitedeki dosyalar tarandığında Ülkücü Gazete internet sitesinde kullanılan açık kaynak kodlu Joomla içerik yönetim sistemi dosyalarının bulunması tesadüf müdür? Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ülkücü Gazete ile ilgili maskeleri düşüren bilgi ve belgeler kamuoyuna sunulunca www.kuzeyadana.com internet sitesindeki Ülkücü Gazete internet sitesinin altyapısında da kullanılan Joomla içerik yönetim sistemi dosyaları silinerek site başka bir altyapıyla açılmıştır.

16.www.ulkucugazete.com isimli internet sitesinin iletişim numarasının üzerine kayıtlı çıkan Onur Kurutçu'nun forum sitelerinde kendisine "Abim" şeklinde hitap ettiği Taraf Gazetesi yazarı Bülent Şirin'in Ozan Rasim Kütahyalı ve Önder Aytaç'la bu site üzerinden bir bağı var mıdır?

17.Mümtazer Türköne 12 Mayıs 2011'de Zaman gazetesinde 'Devlet Bahçeli'nin tarihi sorumluluğu, kendisini inancına, davasına adamış olanların önünü açmaktan ibaret. Bunun için istifa etmesi yeterli' şeklinde yazı yazmış, Farklı Ülkücüler adındaki organize suç örgütü de 13 Mayıs 2011'de bir mektup yayınlayarak, 'Devlet Bahçelinin ve ekibinin görevlerinden istifa edip hiç vakit kaybetmeden Ülkücü Hareketin ve MHP'nin yakasını bırakmaları gerekmektedir' çağrısında bulunmuştur.Kaset komplolarının sürdüğü bu süreçte MHP Genel Başkanına ilk olarak istifa et çağrısında bulunan Mümtazer Türköne'nin bu sitelere metin yazdığı doğrumudur?

18.Farklı Ülkücülerin 29 Mayıs 2011 tarihinde yayınlanan söyleşisinde geçen şu cümleler "Bu bir cerrahi müdahaledir, urlu yapıya neşter atılmasıdır. Eğer urlu bünyeye neşter atılmazsa tüm vücudun kaybedilme riski doğar. Netice vermeyeceğini bile bile önce ilaçla tedavi yöntemini uyguladık. Artık cerrahi müdahaleden başka bir çıkar yol yoktu bizim için. Tabii ki cerrahi müdahale kolay değildir; acıtır, kanatır, bağırtır adamı. Ancak sonunda bünye sağlığına kavuşur." ile aynı gün Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin yazısında geçen " Bu tarz ameliyatlarda ustalaşan bir cerrahın MHP üzerindeki seri operasyonları olamaz mı?" cümlelerdeki kelimelerin aynı olması tesadüf olabilir mi?

19.Cemaatin kanalı Samanyolu televizyonunda 18 Mart 2011 tarihinde yayınlanan "Kollama" dizisi çıkacak olan kasetleri 1 ay öncesinden nasıl bilmiştir? Dizide geçen diyalogların hepsi nasıl bir bir gerçekleşmiştir? Kollama dizisinin senaristlerinden kamuoyuna açıklama bekliyoruz.

20.Bu kaset süreci başladığı günden itibaren her taşın altında neden malum cemaatin yazarları,gazeteleri,televizyonları,dizileri çıkmaktadır?Bu cemaatin bünyesindeki kişiler yaşanacakları önceden nasıl bilmektedir?

21. Kasetleri çekenler istihbarattan yardım aldıklarını açıklamışlardır. MİT ve Emniyet İstihbarat bu konuda niçin hiçbir çalışma yapmamakta ve bu suç örgütünü niçin ortaya çıkarmamaktadır?Bu suç örgütüne Mit'in yahut Emniyetteki istihbarat birimlerinin bir desteği söz konusu mudur?Böyle bir destek olmadan bu tür komplolar gerçekleşmeyeceğine göre teknik desteği hangi kurum sağlamıştır?

22. AKP medyası ve savcılar niçin suç örgütünü değil de, kredi kartının, telefon numarasının nasıl ele geçirildiğini sorgulamaktadır? Asıl korkulanın bu suç örgütünün arkasından tamamen AKP'nin çıkması mıdır?Ortaya konulan belgelerin nasıl temin edildiği öğrenilince yapılmak istenen nedir?

23. Özellikle AKP ve cemaat medyası niçin Ülkücü Gazete ve Farklı Ülkücülük adını kullananları birbirinden ayırmak için yoğun bir çaba harcamaktadır?

24. MHP Eski Genel Başkan yardımcısı Deniz Bölükbaşı hakkında "Ahmet Deniz Bölükbaşı Beyefendi'nin bu görüntülerini yayınlarken en ufak dahi tereddütümüz olmadı." şeklinde açıklama yapılarak www.ulkucugazete.com internet sitesinde yayınlanan bir videodaki görüntülerin, MHP'nin bir programında polis kamerası ile çekilmiş olması nasıl izah edilecektir?Bu siteyi kuranlar Emniyet içinde bir çetemidir? Bu görüntüleri Emniyet bünyesinden dışarıya kim yada kimler sızdırmıştır?

25. Ülkücü Gazete isimli sitenin, kasetleri yayınlayanlarla bir alakasının olmadığı propagandası AKP ve cemaat medyasında sürekli dile getirilmektedir. Hâlbuki MHP'nin bir milletvekili hakkında yine gizli kamera görüntüsü ilk defa bu siteden yayınlanmış ve "Bu videomuzda, yıllar yılı milletin vergilerinden aldığı maaşı cebine koyan, milletin meclisini adeta işgal etmesine rağmen millet yararına tırnak kadar iş yapmayan ve maalesef mevcut MHP yönetimi tarafından arka çıkılarak milletvekili listelerinden düşürülmeyen bir müsveddeyi konu alacağız" şeklinde o videonun altında açıklama yapılmıştır. Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi bu site hakkında o videodan dolayı 19 Mart 2011 tarihinde kapatma kararı vermiştir. Ama bu site hiçbir hukuk engeliyle karşılaşmadan deşifre edildiği güne kadar yayınını sürdürmüştür. Bu durumda devlet içinden destek aldıklarını göstermiyor mu?

26. MHP'li bazı yetkililerin kaset görüntüleri ve ses kayıtları niçin ilk olarak Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e ait Beyaz Tv ekranlarında saatlerce yayınlanmıştır. MHP Genel Başkan yardımcılarından birisi bizzat Osman Gökçek'i telefonla arayıp, o görüntüleri yayınlamaması konusunda uyardığı halde Osman Gökçek niçin o görüntüleri ısrarla yayınlatmıştır? Kaset olaylarını MHP'nin "iç hesaplaşması" gibi gösterme komedisini sergileyen Melih Gökçek bu olayların neresindedir?

27. Devlet içine sızmış çete tarafından MHP'ye yapılan komplolarda kullanılan ve İstanbul'da yaşayan bazı kişilerle MHP üzerinde yapılan anlaşma nedir?

DAHA ÇOK SORUMUZ VAR

Ortadoğu gazetesi olarak bu süreçten özetlediğimiz sorularımız bunlardır.Daha sorulacak birçok sorumuz var ama bu sorduklarımızın cevabının bulunması bile olayların çözümünü hızlandıracaktır.

Bu kadar somut bilgi ve belgeye rağmen suçluların bulunmaması devlet kurumlarının AKP ve malûm cemaat tarafından kuşatılmasından kaynaklanmaktadır.

Kendilerine sorular yönelttiğimiz kurumlardan en kısa zamanda cevaplarını bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu sitelerin ele geçirilmiş diğer belgelerini ve yazışmalarını da yayınlayacağız. O belgeleri de yayınladığımızda zaten soruların cevabını bile beklemeye gerek kalmayacaktır.

Ortadoğu gazetesi olarak bu suç örgütünün seçim gününe kadar yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Seçim gününe kadar yeni komplolar peşinde olan AKP ve malûm cemaati uyarıyoruz. Artık hiçbir tezgahınızı Türk Milleti yutmamaktatır. Çünkü yeterince deşifre oldunuz.

ÜLKÜCÜ GAZETE VE ABD'DE BULUNAN ŞİRKET ARASINDAKİ GÖRÜŞME

Mehmet Yılmaz (+905396257841 numarasını kullanan sahte isim) 3 Ocak 2011 Saat:09.07

Hesabım geçici olarak kilitledi. Ne yapmalıyım?

Milla S.( Namecheap şirket yetkilisi) 3 Ocak 2011 Saat:09.53

Merhaba,

Ne yazık ki, sizin Namecheap hesabınız dolandırıcılık tarama sistemi tarafından işaretlendi ve bu nedenle sipariş iptal edildi, kilitlendi ve işlemler iade edildi.

Hesabınızı doğrulanamadı, doğrulamak için aşağıdaki bilgileri bize veriniz:

- Ödeme için kullanılan kredi kartının bir renkli fotokopisi (ön ve arka yüzlü olarak,  orta basamak arkasında kart hamilinin güvenlik kodu gibi karartılmış olmalıdır) .pdf formatında yazınız ekinde gönderiniz.

- Size ulaşabilmemiz ve görüşebilmemiz için geçerli bir telefon numarası  (normal iş saatleri içinde, ABD Pasifik saati) aramak için en iyi zaman.

Mehmet Yılmaz (+905396257841 numarasını kullanan sahte isim) 3 Ocak 2011 Saat:14.23

Tamam, ben istediklerinizi gönderdim.

Telefon numarası +905396257841

Pasifik Saati ile 10.00'da arayabilirsiniz.

teşekkürler.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=20373}



Bu haber 1,146 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,151 µs