En Sıcak Konular

İSLAM KARŞITLARININ HAÇLI İTTİFAKI

6 Haziran 2011 10:18 tsi
İSLAM KARŞITLARININ HAÇLI İTTİFAKI Geert Wilders, "Ülkelerimizin Müslümanlaşmasını engellemeliyiz. Buralar bizim topraklarımız ve bunlar da bizim değerlerimiz. Bu değerler, Hıristiyanlık, Yahudilik ve Hümanizme dayanıyor, İslam'a değil" dedi.


İslam düşmanlığında haçlı ittifakı

Hollandalı İslam düşmanı siyasetçi Geert Wilders, "Ülkelerimizin Müslümanlaşmasını engellemeliyiz. Buralar bizim topraklarımız ve bunlar da bizim değerlerimiz. Bu değerler, Hıristiyanlık, Yahudilik ve Hümanizme dayanıyor, İslam'a değil" dedi.

Tenesse eyaletine Murfreesboro şehrinin Müslüman cemaati, camii ile birlikte içinde spor salonu ve yüzme havuzunu da barındıran yeni bir İslam Merkezi için yetkili mercilerden izin aldı. İznin ardından inşaata başlayan cemaat beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İslam karşıtları, şehirlerinin en işlek yerinde camii istemediklerini belirterek inşaat sahasındaki araçları tahrip ettiler. Bir grup şehir sakini ise daha da ileri giderek bir camiye yakın yaşamak durumunda kalırlarsa "Duygusal Izdırap" çekecekleri gerekçesiyle dava açtılar.
 
"Komünizmle mücadele ettik İslamla da mücadele edeceğiz"
 
İslam Merkezi'nin ardında Müslümanların "gizli cihat" niyetinin olduğunu, ABD yasalarının yerine şeriatı getirmeye çalıştıklarını iddia eden İslam karşıtları, meseleyi ulusal zemine taşımak adına Müslümanların ABD'de şeriatı dayatmak istediklerine dair tanıklık etmesi için Reagan yönetiminde de görev yapmış Washington'lu İslam karşıtı Frank Gaffney Jr.'u getirdiler. Murfreesboro'daki İslam karşıtlarının akıl hocası Gaffney, yaşananların "gizli cihat" profiline uyduğunu ve soğuk savaş sırasında komünizme karşı mücadelede neler yapıldıysa şimdi de aynılarının İslam'a karşı yapılmasını istedi. Federal mahkemenin cami inşaatının şehrin sakinlerine zarar vermeyeceğine hükmetmesiyle, İslam karşıtları şok oldu.
 
"Ülkelerimizin müslümanlaşmasını engellemeliyiz"
 
Kararı ardından, provokasyonları sürdüren karşıtlar, Hollandalı İslam düşmanı siyasetçi Geert Wilders'ı şehirlerine davet ettiler. 12 Mayıs günü devasa bir kilisede aşırı sağcı Tennessee Özgürlük Koalisyonu'nun davetlisi olarak konuşan Hollandalı İslam düşmanı siyasetçi Geert Wilders, yine İslam'a ve Müslümanlar'a hakaret etti. LoonWatch adlı internet sitesinde yayınlanan görüntülerde Wilders, "Ülkelerimizin Müslümanlaşmasını engellemeliyiz. İslam'ın güçlenmesi demek, özgürlüklerin azalması demek. Şu anda, Avrupa giderek Arabistan'a benziyor. Buralar bizim topraklarımız ve bunlar da bizim değerlerimiz. Bu değerler, Hıristiyanlık, Yahudilik ve Hümanizme dayanıyor, İslam'a değil" diyerek büyük alkış alıyor.
 
"Hepimiz İsrailiz"
 
Konuşması sürekli olarak alkışlarla bölünen Wilders "İslam'ın, ülkelerimizi elimizden almasına izin vermeyeceğiz. Şayet Kudüs düşerse, Atina, Roma, Amsterdam da düşecek, bu sebeple hepimiz İsrail'iz. Hıristiyanların, Ortadoğu'da kendilerini güvende hissettikleri yegane yer İsrail denen güzel ülkedir." dedi. Batı ülkeleri haricindeki ülkelerden göçlerin yasaklanmasını isterken, camiye açıkça küfrederek yeni "nefret merkezleri yapılmasın" diyen Wilders Peygamber Efendimiz'e hakaret etmeyi de ihmal etmedi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/islam-dusmanliginda-hacli-ittifaki-204778.htm}



Bu haber 718 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,468 µs