En Sıcak Konular

İSKENDERPAŞA CAMAATİ'NDEN MHP'YE AÇIK DESTEK

2 Haziran 2011 09:53 tsi
İSKENDERPAŞA CAMAATİ'NDEN MHP'YE AÇIK DESTEK Türkiye'deki büyük cemaatlerden biri olarak kabul edilen İskenderpaşa cemaatinin lideri Nurettin Coşan, cemaatin resmi internet sitesi'nden MHP'ye destek verdiklerini açıkladı.

İskenderpaşa cemaatinden MHP'ye açık destek

Türkiye'deki büyük cemaatlerden biri olarak kabul edilen İskenderpaşa cemaatinin lideri Nurettin Coşan, cemaatin resmi internet sitesi olan www.iskenderpasa.com adresinden MHP'ye destek verdiklerini açıkladı.
 
"Aklını kullan!" başlığıyla yayınlanan yazıda "Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. "Bozkurtlara" fırsat ver, yol ver, OY ver. Çeki düzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler." sözleriyle MHP için oy isteniyor.
 
CEMAAT LİDERİNDEN BAŞBAKAN'A MESAJ
 
AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen cemaat mensuplarına MHP için oy çağrısında bulunurken bir de Başbakan Erdoğan'a mesaj veriliyor. Sağduyu vurgusu yapılan yazıda MHP'nin baraj altı bırakılmak istendiğini ama buna fırsat verilemeyeceği şu sözlerle belirtilmiş:
 
"Sagduyu'nun" mevcut hükümeti kuran partiye ilk genel seçimlerinde tek başına iktidar olmasıyla sonuçlanan verdiği şartlı destekle bile, hala, maalesef insanlık için, inananlar için beklenenleri gerçekleştiremeyen Sayın Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor. Haydi! Yalnız bırakmayalım meydanda özgürlükler vaad edegelen arkadaşı. MHP'li kardeşlerim, barajı aşın da, sizinle birlikte, daha önce söz verip de yerine getiremeyenler için bir telafi fırsatı doğsun."
 
ÖNCEKİ SEÇİMLERDE AKP'Yİ DESTEKLEDİLER
 
Nakşibendi tarikatının bir kolu olan İskenderpaşa cemaati 2002' de lideri Nurettin Coşan'ın Genel başkanı olduğu Sağduyu Partisi seçime girmeyip AK Parti'ye destek vermişti. O günden sonra AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen cemaat referandum sürecinde de AK Parti'yi desteklemişti.
 
Nurettin Coşan son dönem din alimlerinden kabul edilen Mehmet Zahit Kotku'nun talebesi Esad Coşan'ın oğludur.
 
İşte İskenderpaşa Cemaatin'nin resmi sitesinde yayınlanan destek yazısı:
 
AKLINI KULLAN!
 
Değerli kardeşim, aklını kullan!
 
Nereye gidildiğini, yarın ne olacağını, canından çok sevip tercih edip büyüttüğün çocuklarını, istikbalini düşün, emekliliğinin, sonrasının, hayatının istemediğin, tasvip etmediğin bir düzeneğin içinde geçtiğini, heba edildiğini farket, bu duruma müdahale et, itiraz et, boş verme!
 
Anlamaya, görmeye çalış, doğruyla yanlışı ayır, duruşunu özünle birleştir.
 
Göz boyamalı, kısa vadeli, saman alevli, serap misali ağzına bal çalındığını, çalınanın aslında bal olmadığını, duygularınla oynandığını, oynananlardan bihaber gafil kaldığını gör!
 
Kafanı devekuşu gibi kuma gömüp yaşadığın ülkede değerlerinin buharlaşmasına kayıtsız kalma, "neme lazım" deme, "menfaatim" deme!
 
Maneviyat bahçemize dadanmış domuz sürülerini, sırtlanları, hain köpekleri, kurnaz tilkileri, leş kargalarını, kanımızı, canımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeğe yeltenen sülükleri, asalakları silkele, sırtından at, kamburunu düzelt, el ele ver, gücünü topla, maneviyatını düzelt, iyileri bul, onlarla birleş, işbirliği yap, yanlışı düzelt!
 
Bunu daha önce yaptın. Güzeli seçtin, güzelleştin, güçlendin. Örnek oldun, öncü oldun, yol gösterdin, ilham kaynağı oldun, sevildin...
 
Isıttın, karanlık asırlara güneş oldun aydınlattın. Çağ atlattın. Susuz yüreklere su serptin, serinlettin. Umut oldun, çare arayan biçare insanlığa, tarih yazdın altın harflerle dimağlara.
 
Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. "Bozkurtlara" fırsat ver, yol ver, OY ver. Çeki düzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler.
 
"Sagduyu'nun" mevcut hükümeti kuran partiye ilk genel seçimlerinde tek başına iktidar olmasıyla sonuçlanan verdiği şartlı destekle bile, hala, maalesef insanlık için, inananlar için beklenenleri gerçekleştiremeyen Sayın Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor. Haydi! Yalnız bırakmayalım meydanda özgürlükler vaad edegelen arkadaşı. MHP'li kardeşlerim, barajı aşın da, sizinle birlikte, daha önce söz verip de yerine getiremeyenler için bir telafi fırsatı doğsun.
 
Birleşsin güçler def etsin akbabaları, şanımız yürüsün cihanda.
 
Sefillere uşak olmayalım.
 
Çünkü, kölesiyiz, Razı olsun alemlerin Efendisi bizden.
 
Nureddin Coşan

 

Yazının orjinal link'i: http://www.iskenderpasa.com/secim/default.asp

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=20291}



Bu haber 2,511 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,153 µs