En Sıcak Konular

ARDA'DAN KEWELL VE SPOR BASININA MESAJ

30 Mart 2011 11:53 tsi
ARDA'DAN KEWELL VE SPOR BASININA MESAJ Avusturya'ya attığı golden sonra "Bunu da yazın" diyerek basın tribününe doğru hareket yapan Arda, mesajını "açıkladı"

Arda'dan Kewell'a tokat gibi cevap!

Maç içindeki müthiş hırsını karşılaşma sonrasına da taşıyan milli takımımızın dün akşamki yıldızı Arda Turan, hazır cevap şansı bulmuşken takım arkadaşı Harry Kewell'ı da unutmadı. Bir süre önce verdiği röportajda "Arda eskiden gülerdi, bizi de güldürürdü. Şimdi çok farklı" diyerek takım kaptanını dolaylı yoldan eleştiren Kewell, dün cevabını aldı.

Maçtan sonra kendisine Kewell'ın sözü hatırlatılması üzerine Arda, "Arda hep aynı Arda. Arda gülmüyorsa bunu insanlar kendilerine sormalı. Çünkü Arda her zaman samimiyetle, sevgi çerçevesiyle çalışıyor. Karşıdaki art niyetli insanlarla böyle sıkıntı yaşıyorsunuz" diyerek çok sert bir cevap vermiş oldu.

Hatırlanacağı gibi Kewell'ın daha önce Arda'ya "Shut up" (Kapa çeneni) dediği ortaya çıkmıştı.

"Bunu da yazın" dedi!

Avusturya'ya attığı golden sonra "Bunu da yazın" diyerek basın tribününe doğru hareket yapan Arda, mesajını "açıkladı"

Sırasıyla Almanya, Azerbaycan, Hollanda ve Güney Kore maçlarında takımdaki yerini alamayan yıldız oyuncu, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hiddink ile özel olarak görüşerek ilk 11'de forma giymek istediğini belirtmişti.
7 Eylül 2010'da oynanan Belçika maçından sonra ilk kez görev yapan yıldız oyuncu 28. dakikada Avusturya filelerini havalandırırken, sevincini yedek kulübesi ile paylaştı. O arada basın tribününe dönerek eliyle 'bunu da yazın' hareketi yapan Arda Turan akıllara 2007'de İnönü Stadı'nda oynanan ve 3-0 kazanılan Macaristan maçını getirdi... O maçta da Emre Belözoğlu atılan gollerden sonra basın tribününe dönerek el kol hareketlerinde bulunmuş, büyük tepki toplamıştı.

Golden sonra yaptığı hareketi  basın tribününe yapmadığını söyleyen Arda "O hareketi basın tribününe yapmadım. Gereken mesajı alır zaten. Ben sadece futbolu konuşmak için burdayım. Uzun zamandır futbol oynamıyorum, fizik olarak zorlandım tabii ki... Bana sakatlık dönemimde yardım herkese teşekkür ederim. Futbol benim en büyük tutkum. Arda gülmüyorsa bunun nedenini herkes kendine sormalı" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/arda-dan-kewell-a-tokat-gibi-cevap-/spor/spordetay/30.03.2011/1370992/default.htm}



Bu haber 718 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,949 µs