En Sıcak Konular

AKP SAKARYA'DA ''HAKAN ŞÜKÜR'' ŞAŞKINLIĞI

21 Mart 2011 11:59 tsi
AKP SAKARYA'DA ''HAKAN ŞÜKÜR'' ŞAŞKINLIĞI AKP Sakarya İl Başkanlığı tarafından 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimleri için yapılan temayül yoklamasına Hakan Şükür’ün Sakarya’dan aday olacağı haberleri damgasını vurdu.

AK Parti Sakarya'da 'Hakan Şükür' şoku

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimleri için yapılan temayül yoklamasına Hakan Şükür’ün Sakarya’dan aday olacağı haberleri damgasını vurdu. Şükür’ün adaylığıyla ilgili AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, "Bizde adaylığını gazetelerde ögrendik" dedi.

Adapazarı Atatürk Kapalı spor Salonunda bugün başlayan temayül yoklamasına Partinin İl karar organlarından yaklaşık 2 bin 600 partili katılarak Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan 50 aday adayı arasında 7 isim belirlediler.

DHA'nın haberine göre; temayül yoklamasında en çok konuşulan isim Ak Parti Sakarya’dan milletvekili adaylığı konuşulan Milli futbolcu Hakan Şükür oldu. Yarın bir TV kanalında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı spor programında adaylığını da açıklayacağı haberleri gazetelerde yer alan Şükür’ün adaylığı AK Parti Sakarya İl teşkilatında şaşkınlık yarattı.

"MEDYADAN ÖĞRENDİK" AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Hakan Şükür’ün partilerinden aday olmasının kendileri için onur olacağını belirterek şunları söyledi: "Biz de medyadan duyduğumuz haberler itibari ile bu konuya vakıf olduk. Sakarya'nın yetiştirdiği bütün değerleri bu anlamda gerek spor camiasında gerek akademik camiada değerli iş adamlarımızı partimize teveccühlerinden dolayı hepsini tebrik ediyoruz. Tabii ki aday adaylığı müracaatı genel merkezimizden olduğu gibi bütün illerden de ayrı ayrı yapılabiliyor. Bu anlamda eğer genel merkezimiz herhangi bir aday adayının farklı illerden değerlendirilme hususunda bir görüş kanaat ortaya koyarsa tamamen genel merkezimizin tasarrufundadır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu bu süreçle ilgili bütün çalışmaları genel merkezin yürüteceğini söyleyerek, "Aday adaylığı başvurusunu nereye yaptı açıkçası bilmiyorum. Genel Merkeze yada İstanbul il başkanlığı üzerinden bir başvuruda bulunmuş olabilir. Seçim tercihlerinde Sakarya bulunuyor mu bulunmuyor mu bilmiyorum. Bu konudaki bütün yetki genel merkezimize aittir. Bizim buradaki temayül yoklamasında 50 tane aday adayımız var. Gerek Sakarya ilinden başvuran gerek genel merkezden başvuran seçim bölgesi tercihlerini Sakarya olarak belirten genel merkezimizin bize gönderdiği 50 kişilik oy pusulasında yer almıyor" diye konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen temayül yoklamasına milletvekili aday adaylığı için başvuran 50 aday adayından 20’sinin adı genel merkeze bildirilecek.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-sakarya-da-hakan-sukur-soku/siyaset/sondakika/21.03.2011/1366988/default.htm}

 



Bu haber 855 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,914 µs