En Sıcak Konular

''DÜZELSE DE TATLISES'İN SAHNE HAYATI BİTTİ''

14 Mart 2011 17:58 tsi
''DÜZELSE DE TATLISES'İN SAHNE HAYATI BİTTİ'' İbrahim Tatlıses'ın Kardeşi Hüseyin Tatlı, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.

"Sahne hayatı bitti hayranları artık plaklarından dinlerler"

Silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, üçüncü ameliyatının ardından yine yoğun bakıma alındı, hayati riski devam ediyor. Kardeşi Hüseyin Tatlı, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.

Silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, üçüncü ameliyatının ardından yine yoğun bakıma alındı, hayati riski devam ediyor. Kardeşi Hüseyin Tatlı, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.

Yaşananlara tanıklık eden Beyaz TV İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, NTV canlı yayınında çarpıcı bir ayrıntıyı aktardı:

"12.00'ye 20 kala gibi İbo Show'un yayını bitti, 10 kala da dışarı çıktı. Kameraman arkadaşların aktardıklarına göre 5-6 el silah sesi duyuyorlar, birisi havaya ateş ediyor diye düşünüyorlar. Maslak'taki Efendy Center'dan ana caddeye 20-30 metrelik bir yol var.

Ana caddeye çıkmak için tam köşede durduğu anda beyaz bir Laguna'nın içindeki 3 kişi, ağır makineli silahlarla saldırıyı gerçekleştiriyorlar.

Bir ayrıntı daha var, ne kadar doğru bilmiyorum. Tam çıkış anında bir genç Tatlıses'in yanına yaklaşıp fotoğraf çektirmek istiyor. Tatlıses'in çıkışını o genç yavaşlatıyor. Organize bir şey de olabilir, şu an bilemiyoruz.

Polis güvenlik kameralarını topladı, şu an araştırılıyor.

İbrahim Bey yayında çok neşeliydi, Harran'dan gelen 23 öğrenci vardı. Hemşehrisi olan öğrencilerle sohbet etti.

Yayında 'korkmuyorum' dedi ancak bunu arada bir söylerdi, aldığı tehditle ilgili olduğunu sanmıyorum. O cümleyi tekrar izledik biz. Ama sanki içine bir şey doğmuştu, ölümden, ecelden bahsetti. Sakıp Sabancı'dan söz etti. Allah'a yakın olduğunu, ecelden korkmadığını söyledi.

Şoförü o anı anlatırken 'Ateş edilmeye başlandığında karşılık verebilirdim ama karşılık verseydim çok daha kötü olurdu, katliam olurdu' diyor. Şoför en akıllısını yapıyor, basıp gaza gidiyor. Şoförü aynı zamanda koruması.

İçeride kardeşiyle konuştum, Hüseyin Tatlı'yla. Hüseyin Tatlı, ameliyata ilk ve ikinci girişinde yanındaymış. Tatlı, 'Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses'i plaklarından dinlerler, izlerler' dedi. [1]

Tatlıses için kritik saatler!

Doktorlar yarın sabah saatlerinde çekilecek tomografiden sonra Tatlıses'in uyandırılıp uyandırılmayacağı konusunu değerlendirecek ve saat 10:00'da basın toplantısıyle açıklama yapılacak...

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Açıklamadan önce bizzat kendisini ziyaret ettim. Şu anki durumu ameliyattan sonraki durumundan daha iyi. Çekilen bilgisayarlı tomografide de ameliyat sonrasında olumsuz bir gelişme olmadığının işaretlerini görüyoruz" dedi.

Tatlıses’in, bu tür yaralanmalara sonucu gerçekleştirilen operasyonlar ardından beyinde görülen ödemi engelleyebilmek amacıyla kendileri tarafından uyutulduğunu dile getiren Çuhadaroğlu, "Yarın sabah saatlerinde çekilecek bilgisayar tomografi sonrasında, uyandırılıp uyandırılmayacağı beyin cerrahisi ve yoğun bakım ekibimiz tarafından değerlendirilecektir" diye konuştu.

Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses’in ameliyat sonrasındaki durumdan daha iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, her şeyin hekimlerin kontrolü altında devam ettiğine dikkati çekti.

"HASTANE YÖNETİMİ DIŞINDA VERİLEN SAĞLIK HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN"

Yönetim olarak düzenli aralıklarla basın mensuplarına bilgi vermeye devam edeceklerini vurgulayan Çuhadaroğlu, şöyle devam etti: "Yarın sabahki kontrolden sonra, bizzat kendim saat 10.00’da basın toplantısı yapacağım. Bu süreç içerisinde Acıbadem Maslak Hastanesi yönetimi dışında, sizlere verilen sağlıkla ilgili bilgilere lütfen itibar etmeyin. Biz ailenin de bilgisi dahilinde bu bilgileri ekibimizden toplayarak, yönetim olarak sizlere sunuyoruz. Çünkü izlediğimiz kadarıyla, çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde, çeşitli internet sitelerinde gerçeği yansıtmayan bilgiler dolaşmaktadır. Tekrar söylüyorum, sayın İbrahim Tatlıses’in sağlığı ile ilgili tek bilgi kaynağı Acıbadem Maslak Hastanesi yönetimidir.

Bu da sizlere yapılan toplu basın toplantıları ile bildirilecektir. Bunun dışında tek görüşmeler bir karışıklığa yol açmasın diye kabul edilmemektedir. Bu aile tarafından kabul edilmiş bir yaklaşım tarzıdır." Bir gazetecinin "Hayati risk azaldı diyebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna Çuhadaroğlu, bu tür operasyonlardan sonra hastane ekibinin her geçen zaman hastada bir olumsuzluk gelişmediğinde hayati riskin gitgide azaldığını bildirdiğini belirterek, "Ama hala yüksek riskli durum devam etmektedir" şeklinde yanıt verdi.

Yarın sabah çekilecek bilgisayarlı tomografiden elde edilen sonuca göre Tatlıses’in hangi derinlikte uyutulacağına ya da uyandırılacağına karar verileceğini ifade eden Çuhadaroğlu, "Tatlıses tam anlamıyla iyileşebilecek mi? şeklindeki soruya ise "Bu zamanla anlayabileceğimiz bir şey. Bu tür operasyonlardan, yaralanmalardan sonra oldukça uzun süre bu tür sorunlar devam edebilir. Biz bu operasyonla uzun bir yola aslında başlamış bulunuyoruz. Şu anda temel hedefimiz sayın Tatlıses’in yaşamda kalması, bundan sonra yapacağı etkinliklere ya da olası durumlara ancak daha sonra yanıt verebiliriz. Şu an çok erken" diye konuştu.

Şu anda yeni bir ameliyata gereksinim olmadığını belirten Çuhadaroğlu, her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Basın açıklamasına katılan avukat Rahmi Özkan da, bu saldırı dolayısıyla, ilgisini esirgemeyen ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini belirterek, şöyle konuştu: "Basın mensuplarına da olayı takip ettiği için teşekkür ederim. Bu durumda yapılacak başka hiçbir şey kalmıyor. Kulun yapması gereken her şey uygulanıyor. Bu bakımdan hastanenin gösterdiği yakın ilgi ve çabadan dolayı yetkililere teşekkür ederim." Bir gazetecinin, İbrahim Tatlıses’in tehdit edildiği şeklinde söylemler olduğunu sorması üzerine ise Özkan, "Son olayla ilgili en ufak bir durum yok.

İbrahim bey böyle bir şeyi açıkça ifade etmedi. Ama eğer ki gizli olarak böyle bir bilgi verdiyse ona bir şey diyemem bize duyurulan bir şey yok" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses’in yakınları tarafından, hastanede Tatlıses’i bekleyenlere ve basın mensuplarına lahmacun ikram edildi.[2]

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ

[1] {http://gundem.milliyet.com.tr/-sahne-hayati-bitti-hayranlari-artik-plaklarindan-dinlerler-/gundem/gundemdetay/14.03.2011/1364176/default.htm}

[2] {http://gundem.milliyet.com.tr/tatlises-icin-kritik-saatler-/gundem/gundemdetay/14.03.2011/1364235/default.htm} 



Bu haber 1,222 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,335 µs