En Sıcak Konular

İBRAHİM TATLISES FELÇLİ KALABİLİR

14 Mart 2011 11:39 tsi
İBRAHİM TATLISES FELÇLİ KALABİLİR İstanbul'da dün gece silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in vücudunun sol kısmının felç olabileceği söyleniyor.

Doktarlar İbrahim Tatlıses felç olabilir!

İstanbul'da dün gece silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in vücudunun sol kısmının felç olabileceği söyleniyor.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dün gece İstanbul'da kimliği belirsiz bir kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla öldürülmek istendi. Tatlıses, asistanı Buket Çakıcı ile birlikte Beyaz TV'deki İbo Şov programının çıkışında saldırıya uğradı. Uzun namlulu silahlarla düzenlendiği iddia edilen saldırıda, Tatlıses başından yaralanırken, asistanı omzundan yara aldı. Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. 5 saat süren ameliyatın ardından sanatçı yoğun bakıma alındı.
 
TATLISES FELÇ KALABİLİR
 
Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.
 
Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti. Çuhadaroğlu, sanatçının son durumunun değerlendirilmesi için ilerleyen zamanda tomografisinin çekileceğini ifade ederek, şu anda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.
 
Sanatçıya kaç kurşun isabet ettiğinin Adli Tıpın incelemesinin ardından ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle uyutulacağını, durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun izleri olduğunu kaydetti. Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da ameliyat edildiğini belirten Çuhadaroğlu, Çakıcı'nın sağlık durumunun Tatlıses'e oranla çok daha iyi olduğunu bildirdi. Kurşunun, Çakıcı'nın boğazından girdiğini belirten Çuhadaroğlu, yüz kısmında da yaraların olduğunu anlattı. Tatlıses ve Çakıcı'ya plastik cerrahi müdahale yapıldığını ifade eden Çuhadaroğlu, ikisinin de sağlık durumlarının izlendiğini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/doktarlar-ibrahim-tatlises-felc-olabilir-193554.htm}



Bu haber 1,039 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,982 µs