En Sıcak Konular

BÖLÜKBAŞI: ''AKP İLE CHP'NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK''

14 Mart 2011 11:14 tsi
BÖLÜKBAŞI: ''AKP İLE CHP'NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK'' MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "AKP ile CHP'nin söylemleri ile terör örgütü PKK'nın talepleri aynı noktada birleşti. Sandık başına gittiğinizde, bu birleşmeyi düşünün ve oyunuzu ona göre verin" dedi.

AKP ile CHP'nin birbirinden farkı yok

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "AKP ile CHP'nin söylemleri ile terör örgütü PKK'nın talepleri aynı noktada birleşti. Sandık başına gittiğinizde, bu birleşmeyi düşünün ve oyunuzu ona göre verin" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, partisinin Kayseri İl Başkanlığı tarafından Şehir Tiyatrosunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 8,5 yıla yakın devam eden iktidarı sonucu Türkiye'nin geldiği noktada en büyük sorunun, yoksulluk ve işsizlik olduğunu ileri sürdü.

AKP'nin iktidarı zamanında 185 milyar dolarlık kaynak kullandığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Bölükbaşı, şöyle devam etti: "Bu kadar muazzam kaynağı, AKP iktidarı, işsizliği önlemek ve büyük sanayi yatırımları için mi kullanmıştır? Başbakan'ı, otoyol, duble yol, TOKİ konutlarının anahtar teslimi törenlerinin dışında, büyük sanayi kuruluşunun, büyük bir barajın açılışında gören var mı?

Böyle büyük yatırımlar konusunda AKP, ülkeye bir tek çivi bile çakmamıştır. Şu anda Türkiye'de 13 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor. Gerçek işsiz sayısı 6 milyon sınırına dayandı ve pek çok üniversite mezunu genç de bu işsizler ordusunun arasında. Bu muazzam kaynak, vatandaşa yansımadığına göre nereye gitmiştir?"

AKP iktidarının, ekonomi politikalarının günü kurtarmaya dayalı bir görünüm sergilediğini ifade eden Bölükbaşı, "AKP iktidarı döneminde ülkeye giren sıcak para miktarı 120 milyar dolar civarındadır. Ancak bu sıcak para, çok büyük paralar kazanarak yurtdışına uçup gitmiştir. 8,5 yıllık AKP iktidarı zamanında Türkiye'nin geldiği bu karanlık tablonun son bulması için az bir zaman kalmıştır.  Seçimlerde bu tablonun cevabını görecekler" diye konuştu.

"TOPLUMSAL HUZURSUZLUK HAD SAFHAYA ULAŞTI"

Bölükbaşı, AKP iktidarı döneminde ülkenin cephelere ayrıldığını, kamplaştığını ve ayrışma yoluna girdiğini savunarak, "AKP, cepheleşmeler ve kamplaşmalardan yararlanarak iktidarda kalma yolunu seçmiştir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir proje açıkladığını kaydeden Bölükbaşı, "Önce 'PKK açılımı' denildi, tepkiler üzerine adı 'Kürt açılımı' olarak değiştirildi, sonra da 'Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi' denildi. Adı ne kadar değişirse değişsin, bu açılım, terör örgütünün taleplerinin adım adım hayata geçirilmesi projesidir. Yani ihanet projesidir" diye konuştu. Bölükbaşı, hükümetin sahiplendiği ve uygulamaya çalıştığı proje ile terör örgütünün taleplerinin yüzde 90 oranında örtüştüğünü ileri sürerek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemleri ve CHP'nin ortaya attığı birtakım çalışmaların da terör örgütünün talepleriyle paralellik gösterdiğini" savundu.

MHP'Yİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Bölükbaşı, "AKP ve CHP'nin söylemleri ile terör örgütü PKK'nın talepleri aynı noktada birleşti. Sandık başına gittiğinizde, bu birleşmeyi düşünün ve oyunuzu ona göre verin" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin, Türkiye'yi bölecek projenin hayata geçirilmesinde en büyük engel olarak MHP'yi gördüklerini de ifade eden Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Bu nedenle, seçim barajı gibi, MHP'li gençleri sokağa çekme gibi oyunlarla MHP'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Milliyetçi Hareket, hiçbir zaman duruşunu bozmayacaktır. Bizim sokak kavgalarında kırdıracağımız gençliğimiz yok. Biz güçlü ve köklü Türkiye'yi, Başbakan ve onun güç aldığı odaklara ve oluşturduğu ihanet çetesine rağmen, biliniz ki böldürtmeyeceğiz. Eğer, Türk milletinin milli birliğinin temellerine yerleştirilen tahrip kalıplarının fitili ateşlenirse Türk bayrağını yere indirmek için şerefsiz eller ona uzanırsa o zaman diyeceğimiz, 'Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe'dir."

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19319}

 



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,379 µs