En Sıcak Konular

MOSTUROĞLU'NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

12 Mart 2011 12:56 tsi
MOSTUROĞLU'NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği kulüplerinin Fenerbahçe, TFF ve MHK’yı hedef alan açıklamalarına cevap geldi.

Özür makinesi Şener!

Hafta içinde F.Bahçe ve TFF’yi hedef alan açıklamalara cevap geldi: “Sadri Şener, o kadar yanlış yapıyor ki sürekli özür dilemek sorunda kalıyor. Bütün maçların görüntülerinin izlenmesini istiyoruz”

Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği kulüplerinin Fenerbahçe, TFF ve MHK’yı hedef alan açıklamalarına yanıt dün geldi. Sarı-lacivertli kulüp adına konuşan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun hedef tahtasında ise bordo-mavili ekibin başkanı Sadri Şener vardı. Şener’i tutarsızlıkla suçlayan Mosturoğlu, “Şener, 1970’li yılların yöneticilerinin hala varolduğunu söymişti. Trabzon en çok o yıllarda şampiyon oldu. 70’li yılların yöneticilerinden özür dilemelidir. Hakem Yunus Yıldırım’a sahalarında taş atıldı özür diledi. Şenol Güneş yüzünden Beşiktaş maçında şeref tribünü karıştı özür diledi” diye konuştu.

Açıklamalar suç!
Trabzon yönetiminin basın bildirisinde de suç unsurları teşkil ettiğini ifade eden F.Bahçe yöneticisi, “Gerekirse saha dışında da haklarını alabileceklerini söylediler. Ceza hukukunu çiğneneyen beyanatlar yüzünden de özür dilemeleri gerekmektedir. G.Birliği maçında yardımcı hakem Nihat Mızrak’ın ofsayt bayrağını Diyarbakırlı olduğu için kaldırmadığını ima ettiler. TFF’nin sitesine baksınlar. 2 Diyarbakırlı, 8 Trabzonlu yardımcı hakem vardır. Beşiktaş yönetimi de MHK’nın Trabzon ile oynadıkları maçı berabere bitirmek istediğini ancak oyunu bozduklarını söylemişti” ifadesini kullandı.

Fener’e de hatalar oldu
Mosturoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Nihat Mızrak, 2003-04’te Rize’ye 1-0 kaybetiğimiz maçta golümüzü vermedi. 2006’da Sakarya’yı 1-0 yendiğimiz karşılaşmada da Semih’in penaltısını vermedi. O zaman başkanımız Diyarbakırlı değil miydi? Sadri Şener, takımı 9 puan öndeyken TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım’dan memnundu. Puan farkı kapanıp F.Bahçe lider olunca tarafsızlıklarını mı kaybettiler? Hangi Sadri Şener’e inanalım?”

İçleri çürümüş insanlar!..
 “Fenerbahçe’nin şampiyonlukları hak edilmiş ve bazı kendini bilmezler tarafından kirletilemez şampiyonluklardır. Futbol ailesi içleri çürümüş bu insanları aralarından derhal temizlemelidir.  Futbol bu sezon bitmiyor. Geçmişten bugüne tekraraklanan senaryolar artık kimse tarafından kabul görmüyor. Tarih, artık bunları yazıyor. Bugün kirli dediğiniz lig, başarılı olduğunuzda sadece sizin için temiz olabilir.”

BOMBALAR
- Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkânsız.
- Büyük takımlar küçük işlerle uğraşmaz.
- Başarısızların ortak hedefi Fenerbahçe.
- Şerefli ikinciliklerde biz yoktuk!
- Soyunma odası basma olayı efsane.
- Işın Çelebi’nin kafası karışmış.

Haber : Arif CEVİZCİ-Yeniçağ

Kaynak:

 



Bu haber 885 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,953 µs