En Sıcak Konular

CHP: ''ÇİRKİN BİR KOMPLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ''

11 Mart 2011 11:36 tsi
CHP: ''ÇİRKİN BİR KOMPLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ'' CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil,"CHP, bir çirkin, yalan ve yanlışın içinde olduğu propaganda ile karşı karşıya; bunu tamamıyla reddediyoruz" dedi.

Çirkin bir komplo ile karşı karşıyayız

CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararlar hakkında bilgi verdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun çalışma ve gezi programı hakkında MYK'ya bilgi verdiğini anlatan Tamaylıgil, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerine ilişkin çalışmaların da değerlendirildiğini söyledi.

Oda Tv muhabiri İklim Ayfer Kaleli Bayraktar'ın iddialarına ilişkin soruyu da yanıtlayan Tamaylıgil, şunları kaydetti: "Bizim gündemimiz, Türkiye'nin gündemi. Türkiye'nin gündemine baktığımız zaman da bunun içinde işsizlik var, yoksulluk var, yargıdaki uygulamalar ve onların neticeleri var, basın ve basının özgürlükleri konusunda büyük bir çoğunluğun paylaştığı yanlış uygulamalar var.

Böyle bir gündemin var olduğu süreçte bakıyorsunuz ki CHP, bir çirkin, yalan ve yanlışın içinde olduğu propaganda ile karşı karşıya; bunu tamamıyla reddediyoruz ve bu kampanyalar, propagandalar, Türkiye'nin gündemini değiştirmek amacı ile ve iktidarın ortaya koyduğu olumsuzlukların kamuoyunun gündeminde tartışılmasını engellemek amacı ile ortaya çıktığı çok net, çok açık. Biz, bu oyuna gelmeyeceğiz.

Bizim siyaset alanımız, halkın şikayet ve sorunlarıdır, bu sorunların çözümü için ortaya koyacağımız projelerdir."

CHP'nin gündeminin, Türkiye'nin sorunlarına ürettiği projeler olduğunu vurgulayan Tamaylıgil, "Bizim gündemimiz, kirli alanlar değildir. CHP ve onun Genel Başkanı, balçıkla sıvanamayacak kadar kötülük, şantaj ve tehdit ile yan yana getirilemeyecek kadar pozitif değerlere sahip kişidir ve CHP böyle bir siyasi harekettir. Güneş, balçıkla sıvanmaz. Biz, gündemimizi ortaya koyuyoruz.  Gündemimiz, Türkiye'nin gündemi ve bu yönde yapacağımız çalışmalardır" diye konuştu.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19290}


 



Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,275 µs