En Sıcak Konular

BAHÇELİ ANKETLERE ÇATTI!

7 Mart 2011 11:55 tsi
BAHÇELİ ANKETLERE ÇATTI! Bahçeli, partisini baraja yakın gösteren anketlere çattı, sonuçlarda maniplasyon yapıldığını iddia etti.

Bahçeli'yi kızdırdan anket

Adana'da partisine bağlı belediyeleri ziyarek eden ve brifing alan Bahçeli, partisini baraja yakın gösteren anketlere çattı, sonuçlarda maniplasyon yapıldığını iddia etti. Bahçeli, anketlerde, ülkenin en büyük sorunlarının doğru tespit edildiğini ancak buna rağmen Erdoğan'ın önde gösterildiğini söyledi.

Bahçeli, Adana'da dün başladığı temasları çerçevesinde Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'i de ziyaret ederek, brifing aldı.

Daha sonra ilçe meydanında yaptığı konuşmada Bahçeli, Türkiye'nin çok partili hayata geçtiği 1946'dan bu yana yönetiminde çeşitli nedenlerden dolayı tıkanmalar yaşandığını söyledi.

Bahçeli, bu ara rejim dönemlerinin ve darbelerinin ülke sorunlarını çözmediğini, aksine ağırlaştırdığını ifade etti.

Bunun çözümünün demokrasi içerisinde bulunması gerektiğini ifade eden Bahçeli, bunun için seçimlerin çok önemli olduğunu, 12 Haziranda da ülkenin geleceği için bir karar verileceğini, bunun karar anı olduğunu söyledi.

BAHÇELİ ANKETLERE ÇATTI!

Kamuoyu anketlerinin vatandaşı yanlış yönlendirdiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

'Bu anketler vatandaşı şartlandırıyor. AK Parti'nin üçüncü defa iktidar olması için Recep Tayyip Erdoğan'a esir yapmaya çalışıyorlar. Ama aynı araştırmanın içinde soruluyor, 'Ülkenin temel meselesi nedir?' denildiğinde 'işsizlik, yolsuzluk, yoksulluk' deniliyor. O zaman burada bir çelişki var.

Ülkede işsizlik yaygınsa yoksulluk devam ediyor, yolsuzluk var ise o zaman mevcut iktidarın başarılıymış gibi gösterilip, halkın onu tekrar seçmesi bir çelişkidir. Halk işsizlikten, yolsuzluktan, yoksulluktan mı memnundur. Soruyorum sizler bunlardan memnun musunuz? Hal böyleyse üçüncü dönem AKP'ye oy verme gibi bir durumunuz olabilir mi? O zaman kamuoyu araştırmaları yanlış, millet doğrudur. Millet iktidara getirdiği gibi götürmesini de bilir.'

HÜKÜMET ESNAFI TEHDİT EDİYOR İDDİASI

Bahçeli, bir esnafın iktidar partisi dışındaki bir partiyle uğraşması halinde hemen baskı altına alındığını, vergi levhasıyla korkutulduğunu savunarak, şöyle devam etti:

'Ama görmüyor ki Ortadoğu'da alev var. Halk ayaklanıyor. Oradaki ayaklanmalar bulaşıcı hastalık olarak Türkiye'ye gelsin istemiyoruz. Türkiye'de halkın ayaklanması bizi başka bir yönden felakete sürükler. İşte Hakkari, Şemdinli, Cizre'yi görüyorsunuz. Çocuklar ve kadınlar öne sürülerek çatıştırılıyorlar. Bunlar da bir ayaklanma provasıdır. Bütün bunları gördüğünüz zaman daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Çünkü bugünkü diktatör heveslilerine karşı, daha dikkatli davranarak her hangi bir kargaşayı, bir ayaklanmayı Türkiye'ye bir bulaşıcı hastalık gibi getirmek isteyenlere fırsat verdirmemek için 12 Haziranda, bugünden itibaren 98 gün sonra Recep Tayyip Erdoğan'a 'güle güle' derseniz Türkiye huzura kavuşur. Recep Tayyip Erdoğan söylüyor, sıkıştığı yerde, 'bizi millet getirdi, size ne oluyor' diyor. Bizler kaya kovuğundan mı çıktık, gittik meclise?'

Proje ve programlarıyla iktidara hazır olduklarını, ülkeyi yönetmeye talip olduklarını ifade eden Bahçeli, '12 Haziran günü Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır' diye konuştu.

Bahçeli, partililerden, MHP'nin 40 yıllık mücadelesini iktidarla şereflendirmeleri için kapı kapı dolaşarak çalışmalarını istedi.

İlçe binasının açılışını gerçekleştiren Bahçeli, daha sonra kara yoluyla kentten ayrıldı.*

 

AKP'nin Yaptırdığı Anketler Matematik Kurallarını Zorluyor - Tıklayınız

http://www.mirhaber.com/artikel.php?artikel_id=1102

 

*Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/bahceliyi-kizdirdan-anket/363658/9/Siyaset}



Bu haber 888 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,961 µs