En Sıcak Konular

KAMALAK: ''MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ''

4 Mart 2011 13:31 tsi
KAMALAK: ''MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ'' Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, "Milli Görüş Hareketi, liderimizin gösterdiği yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması hedefi doğrultusunda aynı kararlılıkla yürüyecektir" dedi.

Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, "Milli Görüş Hareketi, liderimizin gösterdiği yeniden büyük Türkiye ve   yeni bir dünyanın kurulması hedefi doğrultusunda aynı kararlılıkla yürüyecektir" dedi.

Emaneti geleceğe taşıyacağız
Cenazede kendilerini yalnız bırakmayan Türk milletine, devlet erkânına, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere teşekkür eden Kamalak, "Millî Görüş milletimizin özüdür, inancıdır, tarihidir, milletimizin aslıdır. İnsanlığın saadetini temin edecek çözüm ve kararlılığın adıdır ve Millî Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir. Muhterem hocamızın bize bıraktığı emaneti en iyi şekilde geleceğe taşıyacağız" dedi.

İstişare ederek devam edeceğiz
Milli Görüş Lideri merhum Erbakan'ın istişareye büyük önem verdiğini belirten Kamalak, istişareler kapsamında Genel İdare Kurulu'nun toplanarak işleyecek takvime ilişkin müzakereler yapılacağını dile getirdi. "Bütün çalışmalarda en fazla referansımız muhterem liderimizin hayatı boyunca ortaya koyduğu değerler ve prensiplerdir" diyen Kamalak, çalışmaların istişarelerle devam edeceğini açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, ''Milli Görüş hareketi, liderimizin gösterdiği yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması hedefi doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla yürümeye devam edecektir'' dedi.

Saadet Partisi Başkanlık Divanı, Necmettin Erbakansız ilk toplantısını parti genel merkezinde yaptı.

Toplantı sonrasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kamalak, Erbakan'ın Türk milletinin olağanüstü sevgi ve teveccühü ile ebedi istirahatgahına uğurlandığını söyledi. Cenazede kendilerini yalnız bırakmayan Türk milletine, devlet erkanına, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı misafirlere teşekkür eden Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu toprakların doğal çözümü olan Milli Görüş hareketi, liderimizin gösterdiği yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması hedefi doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Milli Görüş milletimizin özüdür, inancıdır, tarihidir, milletimizin aslıdır. İnsanlığın saadetini temin edecek çözüm ve kararlılığın adıdır ve Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir. Camiamız bu şuur ve sorumluluğun farkındadır. Bundan böyle de muhterem hocamızın bizlere bıraktığı bu emaneti en iyi şekilde geleceğe taşımanın gayreti içinde olacaktır.''

İstişareler yapılacak
Kamalak, merhum genel başkanlarının istişareye büyük önem verdiğini ve kararlarını geniş istişarelerden sonra aldığını kaydetti. Bu çerçevede Saadet Partisi'nin Başkanlık Divanı toplantısını gerçekleştirdiğini belirten Kamalak, bu toplantıda bundan sonraki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğunu ifade etti. İstişareler kapsamında Genel İdare Kurulu'nun toplanarak bundan sonra işleyecek takvime ilişkin müzakereler yapacağını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamalak, Siyasi Partiler Kanunu ve parti tüzüğünün sürece ilişkin hükümleri doğrultusunda çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.

Mustafa Kamalak, ''Bütün bu çalışmalarda en büyük referansımız muhterem liderimizin hayatı boyunca ortaya koyduğu değerler ve prensipler olacaktır'' dedi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/milli-gorus-un-tek-temsilcisi-saadet-partisi-192596.htm}



Bu haber 911 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,505 µs