En Sıcak Konular

DEMİRÖREN SCHUSTER'E SAHİP ÇIKIP SABIR İSTEDİ

26 Şubat 2011 18:49 tsi
DEMİRÖREN SCHUSTER'E SAHİP ÇIKIP SABIR İSTEDİ Schuster’e 2. kez sahip çıkan başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş camiasına garanti verdi: "Schuster ayrılmak istemediği sürece hiçbir kuvvet hoca değişikliği yaptıramayacak."

'Bosque gibi olmaz'

Schuster’e 2. kez sahip çıkan başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş camiasına garanti verdi:

“En büyük yanlışım Del Bosque’yi yollamaktı. Schuster ayrılmak istemediği sürece hiçbir kuvvet hoca değişikliği yaptıramayacak.”

BEŞİKTAŞ camiasının kılıçtan geçirdiği teknik direktör Schuster’e başkan Yıldırım Demirören 2. kez sahip çıktı. Dinamo Kiev’le oynanan ilk karşılaşmanın ardından da Alman hocadan vazgeçmeyeceğini belirten Demirören, önceki gün 4-0’lık maç sonu da benzer ifadeler kullandı. Yöneticilerden Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Alaattin Aykaç’la Kiev’de olağanüstü bir değerlendirme toplantısı yapan başkan, göreve geldiği ilk sene yarım sezonda gönderdiği İspanyol Del Bosque konusunda duyduğu pişmanlığı dile getirdi:

‘SADECE SABIR LAZIM’

“GEÇMİŞTE yaptığım Del Bosque hatasını bir daha tekrarlamam. Bana bunu kimse yaptıramaz. Schuster ayrılmak istemediği sürece hiçbir kuvvet sezon sonuna kadar bana hoca değişikliği yaptıramaz. Her zaman söylüyorum, şu ana kadar yaptığım en büyük yanlış Del Bosque’yi göndermekti. Şimdi bu hataya 2. kez düşmem.

SEZON başında yeni bir takım kurup, bir yol haritası çizdik. Devre arası aldığımız 3 yıldızla güçlü bir hale getirdik. Ancak takım olmak bir süreç istiyor ve daha bunun başındayız. Zaman içerisinde herşeyin oturacağına inanıyorum. İlk yarıda oynadığımız takımla, 2. devre arasında çok fark var. İlk 11’den 5, hatta 6 futbolcu değişti.

BAŞARI için sabır lazım. UEFA’da final için 21 maç oynamamız gerekiyordu ve biz bunun 14’ünü yaptık. Kiev maçında aldığımız sonuç hiç önemli değil.

Başkanın bir bildiği vardır - Sinan ENGİN

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören böyle bir karar aldıysa saygı duymalıyız. Demek ki bir bildikleri var Alman hoca konusunda. Schuster de kimsenin göremediği bir ışık görüyor demek ki siyah-beyazlı yönetim. Beşiktaş’ın Schuster’le olan grafiği ortada (UEFA Avrupa Ligi’ne 2. turda veda ettiler. Ligde liderin 18 puan gerisinde ve oynadığı 22 maçta 32 puan toplandı) Del Bosque ile Schuster aynı kefeye koyulacak hocalar değil.

‘Aman hocamız bizi bırakmasın’

TARAFTARLARIN sabrını taşıran Schuster’e basın sözcüsü Mete Düren de sahip çıktı: “Beşiktaş’ta bir çok şey değişti. Gerek işleyiş, gerek anlayış. Hedeflerden şaşma olmuşsa da gelecek senenin takımını oluşturmuş olmanın ve gelecek senenin programını bu yıldan yapıyor olmanın çabasıyla, bizim amacımız Schuster ile devam edeceğimiz şeklindedir.
BUNU başkanımız bir kaç defa çok net olarak söyledi. Yeter ki kendisi bizi bırakmasın.”

İDRAR yüzünden iki saatlik rötar!

KİEV’DEN özel uçakla dönen Beşiktaş, Guti ve Rüştü yüzünden İstanbul’a 2 saatlik rötarla geldi. Maç sonu UEFA görevlilerine numune veren bu 2’li, idrar yapmakta zorlanınca kafile havaalanında arkadaşlarını bekledi.

KARŞILAŞMANIN ardından statta 2 saate yakın bekleyen Rüştü ve Guti, gece 03.00 sularında ancak havaalanına ulaşırken, 01.30’da kalkması gereken uçak 03.15’te havalandı.

‘Schuster’e de RAKI SÖYLEYİN’

BEŞİKTAŞ, Alman Sky kanalındaki spikerlerin espri konusu oldu. İlk yarıda “Kartal mı? Beşiktaş küçük bir serçe gibi” diyen spikerden inciler: “Schuster’e geçmiş olsun rakısı söyleyin”, “Beşiktaş, Bobo için 20 milyon Euro fiyat biçmiş. Kim verir o parayı?, “Türkler fark yemekten bıkmış olmalı”, “Kievliler, ‘Hep Türkler gelse’ diyorlardır”, “Buralar ısındı artık. Beşiktaş defansı hakkında yorum yapmayı bıraktım.”

SON 28’iN EN kötüsü Kartal

UEFA Avrupa Ligi’ne D.Kiev’e yenilerek veda eden Beşiktaş, ikinci turun en kötü takımı oldu. Fİ-Yapı İnönü’de Ukrayna ekibine 4-1, deplasmanda ise 4-0’lık sonuçlarla elenen siyah-beyazlılardan başka bu turda toplam 8 gol yiyen ekip bulunmuyor (Ayrıca iki mücadelede 7 fark yiyen başka takım yok). Kartal’a en yakın istatistik Leverkusen’den 2 maçta toplam 6 gol yiyen Ukrayna takımı Metalist Kharkiv’in. (Erdal CÖMERT / VATAN SPOR)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/bosque-gibi-olmaz/361852/5/Spor}



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,642 µs