En Sıcak Konular

MUHARREM İNCE ZEKERİYA ÖZ'E DAVA AÇIYOR

26 Şubat 2011 13:52 tsi
MUHARREM İNCE ZEKERİYA ÖZ'E DAVA AÇIYOR CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Odatv’nin sahibi Soner Yalçın ve muhabiri arasında geçen konuşmanın bir gazeteye sızdırıldığını ve parti içinde “hain” konumuna sokulduğunu belirtti.

CHP’li İnce Savcı Zekeriya Öz’e dava açıyor  

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Odatv’nin sahibi Soner Yalçın ve muhabiri arasında geçen konuşmanın bir gazeteye sızdırıldığını ve parti içinde “hain” konumuna sokulduğunu belirterek, “Savcı Zekeriya Öz, gazete ve muhabirine dava açacağım” dedi. TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Odatv’nin sahibi Soner Yalçın ve muhabiri arasında geçen konuşmanın bir gazeteye servis edildiğini belirterek, şöyle dedi:

“CHP’ye karşı hayasız, şerefsiz, alçakça bir saldırı ile karşı karşıyayız. Böl-parçala senaryolarının senaristleri ve uygulayıcıları seçime çok yaklaşıldığı şu günlerde kendi hayasızca kurdukları tuzağa düşüreceklerini sanıyorlar. Bugün gazetede şahsıma hedef alan aslında CHP’yi hedef alan bir haberle karşı karşıyayız. CHP, ucuz ve düzeysiz senaryoları tarihinde çok gördü. Bu senaryoyu yazanların ve uygulayıcılarını hepimiz çok iyi biliriz.” Söz konusu haberin çıktığı gazeteye, muhabire ve Savcı Zekeriya Öz’e dava açacağını açıklayan İnce, şöyle dedi: “Üretilen senaryoların hesabını yüce yargı önünde hesabını soracağım.İddialarını yargı merciinde kanıtlamaya davet ediyorum. Dava açacağım. Bunlar yalandır, iftiradır, tertiptir, söylenenler alçaklıktır, söyleyenler alçaktır. Zekeriya Öz’e sesleniyorum. Sizin titrinizin önündeki ‘C’ harfi Cumhuriyet kelimesini ifade ediyorsa sizi Cumhuriyetin savcısı gibi yürekli olmaya davet ediyorum. Ama o ‘C’ başka bir şeyi simgeliyorsa onu bilemem. Zekeriya Öz zırhından arınsın ve onun titrinin önündeki C harfinin Cumhuriyeti ifade etmediğini kanıtlamaya hazırım.” CHP hakkında bir tezgah düzenlendiğini vurgulayan İnce, şöyle dedi: “İki kişi arasında geçen telefon konuşması, ben burada yokum, olaya müdahil değilim. Bir iddiada bulunuyor, doğru ya da yanlış. Savcı bunu sızdırıyor. Ne demek istiyor burada, AKP’nin derdi CHP içerisinde sorun çıkartmak, savcı da buna yardımcı oluyor.”

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ {http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=11001043&tarih=2011-02-26} 
 



Bu haber 694 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,747 µs