En Sıcak Konular

BÖLÜKBAŞI: ''MHP YÜZDE 21 BANDINA OTURDU''

17 Şubat 2011 21:34 tsi
BÖLÜKBAŞI: ''MHP YÜZDE 21 BANDINA OTURDU'' Deniz Bölükbaşı, kamuoyu yoklamalarının önemli bir kısmının önceden tasarlanmış yönlendirmeli çalışmalar olduğunu ileri sürerek, "Bizim 4-5 hafta önce yaptırdığımız bir araştırmada MHP yüzde 21 bandına oturmuştur" dedi.

"MHP % 21 bandına oturdu"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, kamuoyu yoklamalarının önemli bir kısmının önceden tasarlanmış yönlendirmeli çalışmalar olduğunu ileri sürerek, "Bizim 4-5 hafta önce yaptırdığımız bir araştırmada MHP yüzde 21 bandına oturmuştur. Önemli sayıda denekle yapılan ankette, AKP'ye geçmişte oy verenlerin yüzde 16'sı, CHP'ye oy verenlerin yüzde 9'u MHP'ye oy vereceğini belirtmiştir" dedi.

"Türkiye'nin Siyasi Gündemi, Türkiye'yi Bekleyen Tehdit ve Tuzaklar" konulu konferans için Aksaray'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, MHP Aksaray İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bölükbaşı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini, 136 gün sonra seçim sandığının Türk milletinin önüne geleceğini söyledi.

KADER SEÇİMLERİ OLACAK

Bugün Türkiye'nin ekonomiden siyasete, dış politikadan güvenliğe, milli birlik ve bütünlükten sosyal dayanışmaya kadar her alanda çok ağır krizlerin pençesinde kıvrandığını ileri süren Bölükbaşı, önümüzdeki seçimlerin her anlamda kader seçimi olacağını savundu.

AKP TEHDİT İMPARATORLUĞU KURDU

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin baskı ve şantajla tehdit imparatorluğu kurduğunu iddia eden Bölükbaşı, "Adalet ve Kalkınma Partisi, elindeki kamu gücü, iktidar imkanlarını şahsi ikbal hesabı ile acımasızca kullanmaktan çekinmeyen, basının yüzde 70'ini yandaş basın haline getirmiş, yargıyı kuşatmış, Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak için görülmemiş bir karalama kampanyasını başlatmış, yalana, riyaya dayalı bir siyaset anlayışının temsilcisidir" diye konuştu.

ANKETLER ÖNCEDEN TASARLANMIŞ

Seçim anketleriyle ilgili bir soruyu cevaplandıran Bölükbaşı, MHP'nin tasfiye edilmesi için büyük bir kampanya başlatıldığını savundu.

İŞTE MHP'NİN OYU

Bölükbaşı, kamuoyu yoklamalarının önemli bir kısmının önceden tasarlanmış yönlendirmeli çalışmalar olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Bizim 4-5 hafta önce yaptırdığımız bir araştırmada MHP yüzde 21 bandına oturmuştur. Adalet ve Kalkınma Partisi yüzde 34'dür. Önemli sayıda denekle yapılan ankette, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçmişte oy verenlerin yüzde 16'sı, CHP'ye oy verenlerin yüzde 9'u MHP'ye oy vereceğini belirtmiştir.

Adalet ve Kalkınma Partisi, yıpranmamış olsa, kamuoyu yoklamalarında bu kadar yüksek çıksaydı Başbakan sinirli olur muydu? Neden herkese saldırıyor. Başbakan oyunun bittiğini görüyor. İktidardan indikten sonra bugüne kadar yapılan yolsuzlukların tüm müsebbipleri ile birlikte hesap sormak için yargı önüne sevk etmezsek namerdiz. Siyasi ahlak anlayışımıza uysa, biz de 100 bin dolar verdirip haftada bir anket yayınlatırız."

AKP'nin Yaptırdığı Anketler Matematik Kurallarını Zorluyor - Tıklayınız: http://www.mirhaber.com/artikel.php?artikel_id=1102

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19053}



Bu haber 878 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,069 µs