En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ SOYUNMA ODASINDA YAŞANAN KAVGANIN PERDE ARKASI

17 Şubat 2011 13:48 tsi
BEŞİKTAŞ SOYUNMA ODASINDA YAŞANAN KAVGANIN PERDE ARKASI İbrahim Üzülmez’in yumruk attıktan sonra Toraman’a söylediği bu söz şoke etti: “Beni burdan yollarlar.. Ama giderken seni de götüreceğim!Seni burada bırakmayacağım..”

'Ben gideceğim ama seni de götüreceğim'

İbrahim Üzülmez’in yumruk attıktan sonra Toraman’a söylediği bu söz şoke etti...

Üzülmez’in yumruk attıktan sonra Toraman’a söylediği bu söz soyunma odasındaki Türkçe bilen herkesi en az atılan bu yumruk kadar şoke etti:

Basın toplantısında Toraman’ı taraftara şikayet eden Üzülmez niyetini şu sözleriyle belli etti:

“Beni burdan yollarlar.. Ama giderken seni de götüreceğim!Seni burada bırakmayacağım..”

Bu tehdidi duyan bütün takım Toraman’ın ‘suçsuz’ olduğuna şahitlik edip Üzülmez’i bitirdi!

STAT: Ankara 19 Mayıs.. Yer: Beşiktaş’ın soyunma odası.. Hışımla soyunma odasına dalan Üzülmez feryat figan: “Kimse bana küfredemez.. Edenin de a... s..!“ Türkçe bilmediği için kaptanın takıma motivasyon konuşması yaptığını sanan Schuster, ayaktayken oturuyor ve sadece durumu izliyor..

Üzülmez önce yerine oturuyor, sonra kalkıp Simao’yu iterek masaj masalarının arasından geçiyor.. Ve Toraman’a okkalı bir yumruk patlatıyor.. Buraya kadarki hikâyeyi, 1 eksik 2 fazlasıyla herkes biliyor zaten.. Burada duralım ve Üzülmez’in düzenlediği basın toplantısını hatırlayalım..

Net bir şekilde Toraman’ı işaret eden 36 yaşındaki oyuncu, “Beni bu davranışa iten arkadaşı vicdanıyla başbaşa bırakıyorum.. Herşey bana küfrettiği için yaşandı“ demişti.. Toraman’ı adeta kendisini çok seven Beşiktaş tribünlerine şikayet etmişti.. Şimdi tekrar soyunma odasına dönelim...

Toraman, “Sen ne biçim adamsın?” diye bağırdı

OLAY yumrukla bitmiyor çünkü.. Atılan yumruktan sonra Simao ile Almeida Üzülmez’i tutuyor, Bobo ile Nobre de Toraman’ı.. Üzülmez bu arada küfürlere devam ediyor..

Toraman da ona bağırıyor: “Sen ne biçim adamsın? Otururken bana nasıl vurursun?“ Üzülmez yine küfürle karşılık verip “Sen bana küfrettin“ diyor.. Toraman laf yetiştirmeye çalışıyor: “Ne küfürü, sana ağzımı bile açmadım..“ Ama “deli” coşmuş bir kere.. “Beni artık bu kulüpten yollarlar.. Ama giderken seni de götüreceğim.. Burada bırakmayacağım“ diyor.. Bu söz, Üzülmez’in Toraman’a karşı art niyetli olduğunu tüm soyunma odasına kanıtlıyor..

Sivok, Hakan ve Ekrem “Küfür etmedi!” dediler

BU arbede yaklaşık 10 dakika sürüyor.. Schuster hiç yerinden kalkmadan olayları izliyor, Toraman’ın masum olduğunu görüyor, yardımcılarına “Çıkarın Üzülmez’i dışarı, İsmail’i sokun“ diyor.. Zaten Üzülmez dışarı çıktıktan sonra herkes Toraman’a dönüyor.. Soruyorlar “Küfrettin mi?” diye.. Toraman yeminler ediyor: “Ağzımdan laf bile çıkmadı.. Lig TV’ye baktırın, kale arkası çekimleri vardır, eğer en ufak bir küfürüm varsa, Üzülmez’e doğru en ufak bir hareket yaptıysam futbolu bırakırım..” Oraya yakın olan Sivok, kaleci Hakan ve Ekrem de destek veriyor: “Hayır, Toraman’ın küfrettiğini kesinlikle duymadık..” Evet dediği gibi, Üzülmez’in kalemi kırılıyor ama % 100 suçlu olduğu için kırılıyor..

İşte Schuster’in yönetime sunduğu Üzülmez raporu: ‘Soyunma odasına artık sokmam’

Demirören’e hitaben yazılan raporda şöyle ifadeler var: “Üzülmez % 100 suçlu.. Ben varken artık soyunma odasına giremez..”

BEŞİKTAŞ camiasının büyük bölümü, yönetimin Üzülmez’in sözleşmesini feshetmesini “çok ağır” bir karar olarak yorumladı.. Ancak alınan bu kararın arkasında Schuster’in raporu yatıyor.. Başkan Demirören’e hitaben yazılı raporu yönetime sunan Alman hoca, “Ben dünyanın hiçbir yerinde böyle bir rezalet görmedim. Bizzat şahit olduğum olayda Üzülmez % 100 suçludur.. Bu şartlar altında kendisiyle yola devam edemem.. Karar değerli yönetim kurulunundur, ancak ben olduğum sürece Üzülmez’in benim soyunma odama girmesine izin vermem” ifadeleri yer aldı.. Schuster’in hiç ‘açık kapı’ bırakmayan net tavrı üzerine de yönetim, Üzülmez’le yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Bu da Demirören’in evindeki yönetim toplantısının ‘Z’ raporu:

‘Deli’yi göndermeyelim’ diyen tek isim Düren

Üzülmez krizini tatlı tatlı çözmeyi teklif eden basın sözcüsü, 14 yöneticiye karşı tek kaldı.

PAZARTESİ günü 16.30’da başkan Yıldırım Demirören’in evinde gerçekleşen olağanüstü toplantıda İbrahim Üzülmez konusu masaya yatırıldı.. Teker teker 15 yöneticiye söz veren başkan Demirören, herkesin fikrini dinledi.. Yönetim içinde 11 yıldır siyah-beyazlı formayı sırtından çıkartmayan İbrahim Üzülmez’i göndermemekten yana olan tek isim Basın Sözcüsü Mete Düren oldu.. Ancak, Düren’in “Bu işi fazla büyütüp ortalığı ayağa kaldırmayalım.. İbrahim Üzülmez zaten bu sezon sonunda jübile yapacak.. Onu süresiz kadrodışı bırakıp duruma bakalım. İlerleyen günlerde bu konudaki son kararı veririz” şeklindeki sözleri destek bulmadı, 14 kişi “Gönderelim” dedi.. Bunun üzerine 2. tur oylamada Mete Düren de “Gitsin” şeklinde oy kullandı..(Erdal CÖMERT / VATAN SPOR)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/ben-gidecegim-ama-seni-de-goturecegim/359862/5/Spor}



Bu haber 800 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,507 µs