En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''TEHDİTE BOYUN EĞMEYİZ''

7 Şubat 2011 13:32 tsi
BAHÇELİ: ''TEHDİTE BOYUN EĞMEYİZ'' Kendisine yönelik suikast iddiaları değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tavrını koydu...

Suikast tehdidine boyun eğmeyiz!..

Tehdide boyun eğmeyiz
Bahçeli, suikast iddialarına sert çıktı: Birileri üzerinde herhangi bir gelecek inşa etmek istiyorsunuz ve onu ölüm tehdidi ile tanıştırıp sonra da kullanmaya çalışıyorsunuz. Biz buna uymayacak insan tipiyiz

İddiaları ciddiye almadı
MHP lideri Devlet Bahçeli, DHKP-C’nin kendisine yönelik suikast iddialarını önemsemedi.
Kendisine yönelik iddiaları değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tavrını koydu: Birini çok masum göstermek ya da üzerinde gelecek inşa etmek isterseniz onu ölüm tehdidiyle tanıştırıp kullanırsınız! Biz bunların ikisine de uymayız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine yönelik DHKP-C’nin suikast iddialarını Star Haber’e yorumladı. Soruları yanıtlayan Bahçeli, iddialarla ilgili olarak şunları söyledi: ” Birilerini çok masum göstermek istiyorsanız, birileri üzerinde herhangi bir gelecek inşa etmek istiyorsanız onu ölüm tehdidi ile tanıştırıp sonra da kullanmaya çalışıyorsunuz. Biz bu ikisine de uymayacak insan tipleriyiz. 

Silivri ile köprü kurmayız
“Balyoz davası sanığı Engin Alan’ın MHP’ye katılımıyla Ergenekon ile bağlantı olur kaygısı içinde oldunuz mu?” sorusuna ise Bahçeli şu yanıtı verdi: “Terörle amansız mücadelede önemli bir yeri bulunan şahsiyetin üzerinde yürütülen tartışmalara karşılık sahipsiz olmadıklarını güzel bir işaret vermeleri gerektiği inancıyla MHP’ye davet ettik. Silivri ile siyaset arasında köprü kurmak gibi bir niyetimiz yoktur.”

İktidara kinayeli takdir
Bahçeli açıklamalarında hükümetin en güzel icraatının bölünmüş yollar olduğunu belirterek, “Yalnız bakımını da çok sık yapmalarında yarar vardır. Çok acele ile yapıldığından çukurlar oluşuyor. Ben seyahatlerimi kara yolları ile yaptığım için ziyadesiyle memnunum. Halkın da memnun olduğu kanaatindeyim. Bunu samimiyetle söylüyorum. En güzel icraatı bölünmüş yoldur en kötü icraatı ise ülkenin bölünmesidir” dedi.

PKK’nın talepleri bitmez
Devlet Bahçeli terör örgütü PKK ve bölücübaşı hakında da şunları söyledi: “PKK’nın talepleri, İmralı canisinin talepleri hayatta kaldığı müddetçe bitmez. Bunu iyi anlamak lazım. Şu taleplere karşılık verirsek, şu kadarlık açılımlda bulunursak bunlar vazgeçer demek büyük gaflet olur. Bölücü terör olayını bitirebilecek kesin tavırlı bir iktidara ihtiyaç vardır.” “Gülen Hareketi Türkiye’yi ele mi geçirdi?” sorusunu ise Bahçeli, şöyle cevaplandırdı:

Türkiye ele geçecek ülke değil
“Türkiye kolay kolay ele geçecek bir ülke değil. Ancak Fethullah Gülen hareketinin uygulamaları ve Fethullah Gülen beyefendiye hareketimizde duyulan sevgi ve saygının azaldığı kanaatindeyim. Gülen hareketini şu an için tehlike olarak görmüyoruz. Ama kendilerine çekidüzen vermelerinde yarar vardır diye düşünüyoruz.” İlk kez neden evlenmediği sorusunu da yanıtlayan Devlet Bahçeli, “Yalnızlık değil de yuva kurulsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz,  ‘keşke’ demek de olmaz. Pişmanlık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu” dedi. (Haber:  Fatih ERBOZ-Yeniçağ)

 

Kaynak:

 



Bu haber 868 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,642 µs