En Sıcak Konular

Yakup Musa

Hakikat
Yakup Musa
2 Haziran 2013

SAADET PARTİSİ'NE UYARIMDIR! 2



 

 

 

            SP olarak neden ordumuza düzenlenen “BOP Projesi kapsamında yürütülen operasyondan” hiç bahsetmiyorsunuz? Bu nasıl millicilik? Yürütülen ABD (İsrail) operasyonunu destekliyor musunuz? ERBAKAN hocanın bu konuda vatansever, yurtsever komutanlarımıza düzenlenen operasyonu deşifre eden konuşması da mevcuttur. Çok etkisiz kaldığınızın, cılız muhalefet yürüttüğünüzün farkında mısınız?

 

            Akil adam denen şahısların bebek katili, kırk bin küsur cana kıyan eşkiyabaşını (PKK,KCK, sözde bağımsız Kürt Devleti) yasallaştırmak, BOP Projesi’ne bilerek, bilmeyerek hizmet ettiklerinin, dolayısıyla vatanın birliğini, bütünlüğünü, üniter bağımsız yapısını sona erdirecek bölücü anayasayı halka kabul, ikna ettirmek olduğunu sizler bilmiyor musunuz? Bunlar yalan mı? Eşkıya (PKK-KCK-BDP) ile işbirliği yapıldığı; bırakın dünya devlet siyasetlerinde, İslam’da kısas emri gereği, ayrıca şanlı Türk/İslam tarihimizde bir benzeri, örneğine rastlamak mümkün müdür? Yoksa siz  PKK (Kürdistan, KCK, PKK, eşkiyabaşını) yasal olarak kabul ediyor musunuz?

 

            ERBAKAN hocanın; vatansever komutanları, ordu mensuplarını hedef alan BOP Projesi kapsamında yürütülen şer planı/projeyi deşifre eden konuşmaları mevcuttur. Tabi sizler hocanın vefatından sonra Milli Görüşten ayrıldığınız, dönüştürüldünüz. Aşağıda bu söylediklerimi ispatlayacak linkleri sunuyorum. Ama etkili olacağını sanmıyorum. AKP hayranlığı, destekçiliği sizlerin iliklerinize kadar işlemiş. Nede olsa bunlar sizin eski talebeleriniz. Dolaylı da olsa desteklemeniz, müsamaha göstermeniz ERBAKAN hocanın vefatından sonra aynı siyaset çizgisinde olduğunuzdan normaldir.

 

            Sadece Dr. Fatih ERBAKAN babasının yolundan gitmekte gerçek Milli Görüşçülüğü savunmakta ama onu ve yanındakileri de parti içindeki AKP, Fethullah yanlıları bir şekilde saf dışı bırakmakta, yönetimden uzaklaştırmakta olduklarını üzülerek takip etmekteyim.

 

            Halen yaklaşık on yıla yakın ülkeyi bizzat Milli Görüşün talebeleri olan AKP’liler hem de koalisyon hükümeti olmadan tek başına iktidardalar. İktidarları müddetince ülkemiz ekonomik, siyasi, askeri, stratejik, dini, Türk Kültürü vs. her konuda, kötülenen CHP iktidarından çok daha kötü bir yaşamı halkımıza sundu. Buna mukabil Milli Görüşçüler tamamen siyaset alanını AKP’lilere terk ettiler. Her Cuma günü cami önlerinde önceki CHP koalisyon hükümeti döneminde cami önlerinde yapılan başörtüsü gösterileri sona ermiştir. Halbuki baş örtüsü sorunu çözülmemiştir. Ama AKP’ye biat eden Milli Görüşçüler son erdirmiş, yapılan mitinglerden de eser kalmamıştır. Saadet Partisi’ne bağlı gazete, tv, destekçisi diğer basın, dernek, vakıflar saf değiştirmiş, orduyu, devleti tasfiye eden AKP’ye sessiz kalmış, Allah’ın yasakladığı haramlar AB denen Hıristiyan Kulübüne yaranmak için serbest bırakılmış, tescilli İslam, Türk düşmanı Siyonist ve Emperyalistlerden dost, yine Siyonizm’e ve destekçisi  Emperyalistlere direnen ESAD gibi vatansever Müslüman gerçek devlet adamları AKP için düşman addedilmiştir. Emperyalizme/Siyonizme direnen ESAD siz dahil tüm İslamcı camia tarafından yalnız bırakılmış, hatta parti içinde karşı muhalif görüşlerde bulunmaktadır. Milli Görüş misyonuna yakışmayan, savundukları haklı tezlere tamamen ters düşen icraat, eylemlere imza atan AKP’ye gerekli muhalefetten yoksun kalmaktasınız. Bu önemli kırılganlık, değişkenlik ERBAKAN Hocanın vefatından sonra daha belirginleşmiştir.

 

           Beğenmediğiniz İşçi Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) bu konuda oldukça başarılı faaliyetler yürütmektedir. Bu Siyonist operasyonda AKP (BDP, PKK, ABD, İsrail, Fethullah ve Örgütü, AB) ile ortak siyasi görüşlere sessiz kaldığınızı incelemelerim sonucu üzülerek görmekteyim. PKK (Kukla Kürt Devleti)'nin resmileştirmeye çalışan akil insanlar hakkında da son derece suskunsunuz. AKP'nin destekçisi olduğunuzu bu izlediğiniz siyasi tutumunuzdan anlaşılmaktadır. Milli Görüşten oldukça uzaklaştığınızı da sanırım farkında değilsiniz. Toparlanacağınız konusunda da hiç umudum yoktur. Liderler ölünce idealleri de sona eriyormuş.

 

Bilgilerinize sunarım.

 

Lütfen aşağıdaki linkleri incelemenizi önemle rica ediyorum.


http://www.youtube.com/watch?v=D2XG4-b9_Wo

 

http://www.youtube.com/watch?v=2zB2mS1__qM&feature=youtu.be&t=1m07s

 

http://www.youtube.com/watch?v=2zB2mS1__qM

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

02.06.2013

 

 

 

 



Bu yazı 1,842 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 28 Ekim 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 16 Ekim 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (3)
    • 2 Ekim 2015 TCG MUAVENET FACİASI!
    • 17 Ağustos 2015 AMERİKAN ÇOCUKLARI ÇUVALDA
    • 6 Haziran 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 24 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (2)
    • 19 Mayıs 2015 KÜRECİK RADARI İSRAİL İÇİN ÇALIŞIYOR!
    • 11 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI
    • 26 Nisan 2015 100. YILINDA ÇANAKKALE SAVAŞLARI
    • 13 Nisan 2015 İCRA VE İFLAS KANUNUNUN KABÜLÜ
    • 1 Nisan 2015 31 MART VAK’ASI
    • 18 Mart 2015 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ
    • 4 Mart 2015 28 ŞUBAT BELGESİ
    • 31 Ocak 2015 SOYKIRIM İFTİRASI
    • 28 Aralık 2014 EHLİ KÜFÜRE BENZEMEKTEN KAÇINMAK!
    • 22 Aralık 2014 DÜNYA HABERLERİNİ CIA YAPTIRIYOR!
    • 20 Kasım 2014 TCG. MUAVENET FACİASI
    • 15 Eylül 2014 27 MAYIS VE 12 EYLÜL DARBESİ
    • 10 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ VE MASONLAR
    • 1 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ GERÇEKLERİ

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,542 µs