En Sıcak Konular

Buğra Köse

Kartal Bakışı
Buğra Köse
20 Şubat 2011

İhanet!



Sanırım ferrari sabaha kadar ilk uçakla evine gönderilmiştir umuduyla bu yazımı yazıyorum ki okuduğunuzda biraz olsun sakinleşmiş olun. Bir oyuncunun kendi kalesine gol atmaya hakkı var, bir oyuncunun gole giden bir oyuncuyu ceza sahası dahil düşürüp kırmızı kart görmeye hakkı var ama ferrarinin yaptığını yapmaya kimsenin hakkı yok. Yazıklar olsun sana ferrari!

Taraftarımızada şunu söylemek istiyorum her konuda dünyada eşiniz ve benzeriniz yok ama ferrari oyundan çıkarken alkışlamanızı anlayamıyorum. Tamam belki haftalardır olan hakem hatalarından birinin daha tekrarlandığını sandınız belki tribünde olduğunuz için pozisyonu göremediniz ama takımınızı eksik bırakan ve ihanet eden bir oyuncuyu alkışlanmanızı doğru bulmuyorum. Ki hakem yüzde yüz doğru bir karar verdi. Aynı ferrari kartı görmeden 5 dakika öncede yine Luganoyu boynuna sarılıp devirmiş hakem bu pozisyonu görmemişti. Hakemin tek hatası Simaonun ayağına basan G.Gönülüde ikinci sarı karttan oyundan atamamasıydı faulü verdiği halde!

Maça çok inançlı başlayan Beşiktaş Rüştü’nün büyük hatası ve Necip’in şansızlığı ile birleşince sanki maça 1-0 yenik başlamış gibi oldu. Rüştü tecrübesinde bir kalecinin bu şekilde boşa çıkıp gol yemesini anlayamıyorum. Bir araştırma yaptım Beşiktaş bu sene kalecilerin boşa çıkışlarından tam 11 gol yemiş. Kale kimlere emanet! Beşiktaş yediği golün şokunu atamadan Quresma’nın Ekrem’e yardımcı olmamasından dolayı Dia ve Niang’ın bindirmeleri ile kalesinde çok pozisyon vermeye başlamıştı. Bunu farkeden Shuster (nasil farkettiyse!)  ilk defa akılı bir hamle ile Simao’yu Quresma ile yer değiştirerek o kanadı kapattı ve  önce oyunda dengeyi ardındanda ilk yarının son 15 dakikası baskıyı kurdu. Bu baskı Simao’nun ara pasıyla topla buluşan Ekrem’in müthiş vuruşuyla meyvasını verip Beşiktaş skorbordada dengeyi sağlamış oldu.

Beşiktaş’ın ikinci yarıdada bu oyununu sürdüreceği ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte beliydi aslında çünkü ilk yarının bitiş düdüğüne Beşiktaş’lı oyuncular üzülmüşlerdi. İkinci yarı beklendiği gibi Beşiktaş’ın baskısıyla başladı ve çok geçmeden Simao’nun vuruşunda savunamadan seken topun İ.Toraman’ın önünde bulmasıyla golü buldu. Bu andan itibaren Fenerbahçe şuursuzca ataklarda Quresma ve Almedia’yı kaçırmaya başladı işler ilk yarının tam tersine dönmüştü.   Almedia maçı bitirecekken karşı karşıya golü kaçırması maçın kırılma noktasıydı. Böyle bir yıldızın bu golü yazması gerekiyordu. Her şey Beşiktaş için iyi giderken Fenerbahçe telaşa kapılmışken ferrarinin ihaneti maçı burada bitirdi.

Not : ferrarinin isminin baş harfini Beşiktaşlılığıma saygımdan dolayı ufak yazdım.



Bu yazı 1,534 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 11 Haziran 2011 Genc Kadro!
    • 25 Mayıs 2011 Transferler ve Milli Takim
    • 14 Mayıs 2011 Önümüze Bakalım...
    • 30 Nisan 2011 Kartal Haketti...
    • 26 Nisan 2011 Temiz Ligimiz!!!
    • 16 Nisan 2011 Kupayı Alacağız!
    • 12 Nisan 2011 Quresma!! Quresma!! Quresma!!
    • 7 Nisan 2011 Sessiz Gece
    • 20 Mart 2011 Uyanış!
    • 7 Mart 2011 Ayıp Oluyor Taraftara!
    • 1 Mart 2011 Başlangıç!
    • 25 Şubat 2011 Git Artık Schuster!
    • 20 Şubat 2011 İhanet!
    • 17 Şubat 2011 Rezalet!
    • 13 Şubat 2011 Umut Kupalara Kaldı!

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,173 µs